Case fotografie

OOMKB

Als alle puzzelstukjes samenvallen, dan ontstaan de mooiste dingen. Branding in beeld in samenwerking met diverse partners.

GELEVERD:

OOMKB: Foto's voor nieuwe website

De klant

OOMKB Accountancy is niet zomaar een boekhouder. Eigenaar Gert Jan Teerling is een no-nonsens man die met zijn team de administratie voor MKB’ers en ZZP’ers regelt. Hij werkt het liefst voor de ‘slager en de bakker op de hoek’. Geen pakken, geen dure taal, maar gewoon helder en toegankelijk. De afgelopen jaren is het bedrijf van Gert Jan gegroeid, mede door overnames van andere kantoren. Gert Jan staat echter nog steeds vol voor zijn persoonlijke no-nonsense werkwijze. Dit is ook wat zijn klanten prettig vinden.

De opdracht

Door de ontwikkelingen binnen het kantoor en in de online wereld kwam Gert Jan tot de conclusie dat de oude website van zijn kantoor achterhaald en stoffig was. Het was tijd voor een frisse start. Gert Jan wilde graag een nieuwe en moderne website.

Onze opdracht was het maken van juiste en passende foto’s voor op de verschillende pagina’s van de website. Foto’s met Gert Jan in de hoofdrol, als boegbeeld van OOMKB en autoriteit op het gebied van cijfers en boekhouding. Een link met de digitale werkwijze was hierin onmisbaar. Naast Gert Jan, moet er aandacht zijn voor de collegiale sfeer op het kantoor.

Fotografie OKMB

Martijn Roodhof, watersport roodhof

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. 

Martijn Roodhof

Eigenaar / Ondernemer

Onze marketingbril

Onze aanpak

De totale website is ontwikkeld in samenwerking met Louise Janssen (verantwoordelijk voor het webdesign) en Meta Groot Annink (verantwoordelijk voor de tekstuele content). Door de nauwe samenwerking met beide hebben we uiteindelijk de effectief de gewenste resultaten kunnen boeken. We hebben samen gekeken naar de wireframes en opbouw van de website, en bepaald welke foto’s waar moesten komen. Ook hebben we in de voorbereiding bepaald welke foto’s er optimaal aansluiten bij de teksten. Van hieruit hebben wij onze shotlist samengesteld en zijn we efficiënt de gewenste foto’s gaan schieten. Waarbij er natuurlijk ruimte was voor wat extra en spontane beelden.

Fotograaf Branding in beeld in actie

Van stoffig naar moderne met nieuwe foto's

Het resultaat

Het eindresultaat is een moderne website geworden. Een website waarin, mede door onze foto’s, de gewenste uitstraling van Gert Jan en zijn team wordt neergezet. Beelden van Gert Jan als adviseur, collega en drijvende kracht achter OOMKB. Alles straalt professionaliteit, maar vooral ook persoonlijkheid uit. Aangevuld met sfeerbeelden en foto’s van de technische hulpmiddelen die OOMKB voor haar klanten gebruikt hebben we een optimaal totaalbeeld kunnen neerzetten.

Wil je meer beelden zien of meer weten over OMKB?
Kijk dan eens op www.ondernemersondersteuningmkb.nl/

Ben je bezig met de bouw van een website?

En zoek je optimaal passend en scorende beeld?

Maak je beeldbank nog completer

Mis deze kans niet

Deze combideal is geldig i.c.m. zowel de Personal Branding Dag als de Storytelling Doe Dag. Beide kun je combineren met de Personal Branding Film. Bij gelijktijdige afname betaal je slechts 750,- in plaats van 1000,- voor een Branding Film over jou en jouw bedrijf. 

De Personal Branding Film maken we op een locatie naar jouw wens. We komen een halve dag filmen en leggen jouw verhaal vast. Dit in combinatie met de foto’s (en stories als je meedoet aan de Storytelling Doe Dag) heb jij een complete databank waarmee jij de rest van het jaar kunt gaan knallen!