fotografie & video

Event Fotografie en Video

Verleng de aandacht voor je evenement en organisatie

Een evenement is de climax van vaak maandenlange voorbereiding. Er komt van alles samen; gasten, sfeer, emotie en informatie – maar voor je het weet is het weer voorbij. Gelukkig is er eventfotografie en -video met een marketingbril, hiermee verleng je de aandacht en vergroot je de impact van je evenement.

Banenbeurs Groningen - Branding in beeld
Bruidsbeurs WTC - Leeuwarden
Vondelgames Reade - NK handbike
Blanks @ Fries straatfestival 2021
Open dag IJT Heerenveen - Branding in beeld

Met onze eventfotografie en -video kun je

Sfeer, inhoud en beleving overbrengen

De volgende editie promoten

Je organisatie in de spotlights zetten

Informatie van sprekers samenvatten

Je employer branding gezicht geven

Het verschil door die marketingbril

Voor jouw event zetten we graag onze marketingbril even op. Zo bespreken we samen waar je de beelden voor wil inzetten, wat je (vooral) in beeld gebracht wil, welke doelen je daarmee wil bereiken, voor welke media de beelden geschikt moeten zijn, en hoe de planning eruitziet. Wil je bijvoorbeeld zo snel mogelijk een sfeerimpressie op de socials om de (nog) thuisblijvers warm te maken? Dan kan dat.

Je kunt ons inzetten voor bijvoorbeeld

Seminars en congressen

Jubilea en open dagen

Beurzen en netwerkevents

Bedrijfs- en personeelsfeesten

Andere evenementen

Geschikt voor employer branding

Een goede registratie van je bedrijfsevenement is een perfect uithangbord voor je organisatie, zeker naar toekomstige medewerkers. Het vat de onderlinge sfeer en bedrijfscultuur, geeft een indruk van collega’s en relaties, en laat zien waar jouw organisatie zich mee bezighoudt. Niet voor niets worden aftermovies en eventfoto’s vaak ingezet voor employer branding campagnes.

Wist je dat ...

… de herinnering aan jouw event grotendeels gebaseerd wordt op de meest indrukwekkende gebeurtenis en de ervaring van het einde? Dit heet de peak-end-rule (Kahneman, 2000). Een aftermovie beïnvloedt die eindbeleving en daarmee de herinnering aan jouw event.

Mogelijkheden voor video

Video is een krachtig middel om de sfeer en/of inhoud van je event over te brengen. Wat de beste manier is, hangt af van je doel. Zo kunnen we korte losse video’s maken, met bijvoorbeeld interviewtjes of quotes voor social media, maar ook sfeerimpressies en een mooie aftermovie. We denken graag met je mee, ook over de inzet van dronefotografie en -video.

Organiseer jij binnenkort een evenement?

Krijg de perfecte beelden van je evenement met onze professionele eventfotografie en -video! Verleng de impact, promoot je volgende editie en zet je organisatie in de spotlights. Neem nu contact op voor een offerte op maat!

Portfolio

Adres:
Crystalic Business Center
François HaverSchmidtwei 2 – Unit 2.44
8914 BC Leeuwarden

E-mail:
info@brandinginbeeld.nl

Maak je beeldbank nog completer

Mis deze kans niet

Deze combideal is geldig i.c.m. zowel de Personal Branding Dag als de Storytelling Doe Dag. Beide kun je combineren met de Personal Branding Film. Bij gelijktijdige afname betaal je slechts €750,- in plaats van €1000,- voor een Branding Film over jou en jouw bedrijf. 

De Personal Branding Film maken we op een locatie naar jouw wens. We komen een halve dag filmen en leggen jouw verhaal vast. Dit in combinatie met de foto’s (en stories als je meedoet aan de Storytelling Doe Dag) heb jij een complete databank waarmee jij de rest van het jaar kunt gaan knallen!