fotografie & video

Event Fotografie en Video

Verleng de aandacht voor je evenement en organisatie door middel van onze Event fotografie en video.

Event fotografie en video

Een evenement is de climax van vaak maandenlange voorbereiding. Er komt van alles samen; gasten, sfeer, emotie en informatie – maar voor je het weet is het weer voorbij. Gelukkig is er eventfotografie en -video met een marketingbril, hiermee verleng je de aandacht en vergroot je de impact van je evenement.

Versterk je (volgende) evenement

Met ons creatieve oog voor detail brengen we moeiteloos de sfeer, inhoud en beleving van jouw evenement over, zodat jouw boodschap top-of-mind blijft. Onze beelden dienen daarnaast als de perfecte springplank voor jouw volgende evenement en we stellen jouw organisatie in de schijnwerpers, waardoor je je merkidentiteit versterkt en potentiële partners en klanten aantrekt.

Sfeer, inhoud en beleving overbrengen

De volgende editie promoten

Je organisatie in de spotlights zetten

Informatie van de sprekers samenvatten

Je employer branding gezicht geven

Banenbeurs Groningen Branding in beeld
OD IJT Heerenveen • FE IMG_3735 • Branding in beeld
OD IJT Zwolle • FE IMG_3306 • Branding in beeld

Het verschil door die marketingbril

Voor jouw event zetten we graag onze marketingbril even op. Zo bespreken we samen waar je de beelden voor wil inzetten, wat je (vooral) in beeld gebracht wil, welke doelen je daarmee wil bereiken, voor welke media de beelden geschikt moeten zijn, en hoe de planning eruitziet. Wil je bijvoorbeeld zo snel mogelijk een sfeerimpressie op de socials om de (nog) thuisblijvers warm te maken? Dan kan dat.

Je kunt ons inzetten voor bijvoorbeeld

Seminars en congressen

Jubilea en open dagen

Beurzen en netwerkevents

Bedrijfs- en personeelsfeesten

Andere evenementen

Geschikt voor employer branding

Een goede registratie van je bedrijfsevenement of personeelsfeest is een perfect uithangbord voor je organisatie, zeker naar toekomstige medewerkers. Het vat de onderlinge sfeer en bedrijfscultuur, geeft een indruk van collega’s en relaties, en laat zien waar jouw organisatie zich mee bezighoudt. Niet voor niets worden aftermovies en eventfoto’s vaak ingezet voor employer branding campagnes.

Friese zaken II - FE 0O5A7266 - Branding in beeld
Friese zaken III - FE 0O5A7296 - Branding in beeld

Onze werkwijze

Onze aanpak? Meer dan alleen uitvoeren wat je vraagt. Wij denk graag direct met je mee. Wat wil je laten zien van evenement? Wil je bezoekers aan het woord laten? En welke doelgroep wil je in de toekomst aanspreken met de beelden? We nemen dit allemaal mee tijdens de opnames.

01

Beeldstrategie & draaiboek

Voorafgaand aan jouw evenement gaan we met je in gesprek. Welke onderdelen zijn er? Wat mogen we absoluut niet missen? We kijken samen naar de sfeer en uitstraling die je wilt neerzetten. Aanvullend kijken we ook naar de doelen waarvoor je de beelden wilt gebruiken zodat alles optimaal op elkaar aansluit.

02

Foto- en/of videoshoot

Tijdens het evenement zorgen wij ervoor dat we zo ontspannen en onzichtbaar mogelijk ons werk doen. We zijn eigenlijk gewoon te gast. We vangen de juiste momenten en leggen eventueel een aantal ontspannen quotes van jouw gasten vast.

03

Nabewerking & levering

Tijd voor de nabewerking en/of montage. Blij met de geselecteerde foto’s en video’s? Dan zetten wij de laatste puntjes op de i en krijg je alles aangeleverd in een handige online omgeving. Deze blijft beschikbaar en gebruiken we ook bij een volgende shoot.

Mogelijkheden voor video

Video is een krachtig middel om de sfeer en/of inhoud van je event over te brengen. Wat de beste manier is, hangt af van je doel. Zo kunnen we korte losse video’s maken, met bijvoorbeeld interviewtjes of quotes voor social media, maar ook sfeerimpressies en een mooie aftermovie. We denken graag met je mee, ook over de inzet van dronefotografie en -video.

Filmen met gimbal

Wist je dat ...

… de herinnering aan jouw event grotendeels gebaseerd wordt op de meest indrukwekkende gebeurtenis en de ervaring van het einde? Dit heet de peak-end-rule (Kahneman, 2000). Een aftermovie beïnvloedt die eindbeleving en daarmee de herinnering aan jouw event.

Klaar voor de volgende stap?

  • Visuele Impact: Wij vangen niet alleen belangrijke momenten, maar ook de emoties en sfeer van jouw evenement. Hierdoor kun je de authentieke ervaring delen en toekomstige deelnemers inspireren.
  • Effectieve marketing: Foto’s en video’s fungeren als krachtig marketingmateriaal voor sociale media, websites en andere communicatiekanalen. Hierdoor wordt zichtbaarheid van je bedrijf vergroot en laat je een positieve indruk achter bij potentiële klanten en partners.
  • Documentatie en Verbetering: Het vastleggen van beeldmateriaal kan helpen bij toekomstige plannen. Het biedt inzichten voor verbetering en creëert een archief van succesvolle onderdelen.

Bereid je nu al voor op je het volgende evenement

Goede foto’s en video’s tijdens jouw bedrijfsevenement gaan jou helpen om blijvende resultaten te behalen. Ze leggen niet alleen de hoogtepunten vast, maar creëren ook een blijvende indruk van de bedrijfscultuur en de energie van jouw evenement.

Met de foto’s en video’s vergroot je niet alleen jouw zichtbaarheid en bekendheid, maar trek je ook de aandacht van potentiële klanten en partners. De professionele uitstraling versterkt het imago van jouw organisatie en fungeert als effectief marketingmateriaal. Nu en in de toekomst.

Bovendien biedt het vastleggen van het evenement op beeldmateriaal waardevolle inzichten voor toekomstige plannen en helpt het in de promotie van een volgend evenement. Kortom, de tastbare resultaten van goede foto’s en video’s reiken verder dan het evenement zelf, en dragen bij aan de duurzame groei en positie van je bedrijf.

Organiseer jij binnenkort een evenement?

Krijg de perfecte beelden van je evenement met onze professionele eventfotografie en -video! Verleng de impact, promoot je volgende editie en zet je organisatie in de spotlights. Neem nu contact op voor een offerte op maat!

Maak je beeldbank nog completer

Mis deze kans niet

Deze combideal is geldig i.c.m. zowel de Personal Branding Dag als de Storytelling Doe Dag. Beide kun je combineren met de Personal Branding Film. Bij gelijktijdige afname betaal je slechts 750,- in plaats van 1000,- voor een Branding Film over jou en jouw bedrijf. 

De Personal Branding Film maken we op een locatie naar jouw wens. We komen een halve dag filmen en leggen jouw verhaal vast. Dit in combinatie met de foto’s (en stories als je meedoet aan de Storytelling Doe Dag) heb jij een complete databank waarmee jij de rest van het jaar kunt gaan knallen!