Branding in beeld

Over branding in beeld

Over ons

Foto en video met een marketingbril

Wij zijn Chiel en Charlotte Hoekstra. Vanuit een passie voor foto en video en onze achtergrond in marketing en recruitment, hebben wij Branding in Beeld opgericht. Onze missie: beelden maken die werken. Mooie, professionele foto’s en video’s die óók bijdragen aan de doelstellingen van jou of je onderneming. Hoe? Door technieken uit de neuromarketing in te zetten. Technieken die bewezen effectief zijn.

Wij zijn er voor jouw branding

Branding in beeld x CHSC
Chiel in actie, Branding in beeld

onze missie:

scorende beelden

Charlotte Hoekstra

Projectmanagement & aanspreekpunt

Chiel Hoekstra

Foto, video & strategie

Over Charlotte

Charlotte is de projectmanager, de fixer, van Branding in Beeld. Van locaties, materialen en figuranten, tot de planning en visagie; ze zorgt ervoor dat niets een goede shoot in de weg staat. Als alles geregeld is, stapt Charlotte het liefst op haar paard. Lekker het hoofd leegmaken en als het meezit een mooie, nieuwe locatie spotten.

Over Chiel

Chiel is de maker en strateeg van ons. Als ervaren fotograaf, videomaker én marketeer heeft hij niet alleen een scherp oog voor goede beelden, maar ook voor het doel erachter. Van jongs af aan is Chiel verslingerd aan foto- en videografie. Van zijn hobby wist hij zijn werk te maken. Ontspanning zoek Chiel In zijn andere hobby’s: wielrennen en mountainbiken. Op de fiets ontstaan ook vaak de creatieve ideeën voor Branding in beeld. Win – win dus.

Neuro marketing in foto's

Onze marketing bril

Wat ons verenigt is onze ervaring in recruitment en marketing. En dat is precies wat ons onderscheidt van andere goede foto- en videomakers. Door onze marketingbril werken ondernemers/zzp’ers, communicatiemedewerkers, marketeers en HR-managers graag met ons samen. We spreken dezelfde taal en weten wat goede (lees: effectieve) visuele content inhoudt en vraagt.  

Benieuwd naar de mogelijkheden of de technieken die we inzetten? Bel, mail of app naar Charlotte voor een vrijblijvende afspraak. Of kom langs in onze studio in Leeuwarden.

Onze eigen kernwaarden

Passie

Creativiteit

Nieuwsgierig

Betrokken

Achter de schermen

Wij vertellen ons verhaal graag via foto's. Een impressie in de fotoserie: 'Over branding in beeld'.

Laat je inspireren

Wij denken graag met je mee. Neem contact met ons op