Branding in beeld

Over Branding in beeld

Foto & Video met een marketingbril

Over ons

Foto en video met een marketingbril

Wij zijn Chiel en Charlotte Hoekstra. Vanuit een passie voor foto en video en onze achtergrond in marketing en recruitment, hebben wij Branding in beeld opgericht. Onze missie: beelden maken die werken. Mooie, professionele foto’s en video’s die óók bijdragen aan de doelstellingen van jou of je onderneming. Hoe? Door technieken uit de neuromarketing in te zetten. Technieken die bewezen effectief zijn.

Wij zijn er voor jouw branding

Branding in beeld x CHSC
Chiel in actie, Branding in beeld

onze missie:

scorende beelden

Charlotte Hoekstra

Projectmanagement & aanspreekpunt

Chiel Hoekstra

Foto, video & strategie

Over Charlotte

Charlotte is de projectmanager, de fixer, van Branding in beeld. Van locaties, materialen en figuranten, tot de planning en visagie; ze zorgt ervoor dat niets een goede shoot in de weg staat. Als alles geregeld is, stapt Charlotte het liefst op haar paard. Lekker het hoofd leegmaken en als het meezit een mooie, nieuwe locatie spotten.

Over Chiel

Chiel is de maker en strateeg van ons. Als ervaren fotograaf, videomaker én marketeer heeft hij niet alleen een scherp oog voor goede beelden, maar ook voor het doel erachter. Van jongs af aan is Chiel verslingerd aan foto- en videografie. Van zijn hobby wist hij zijn werk te maken. Ontspanning zoek Chiel In zijn andere hobby’s: wielrennen en mountainbiken. Op de fiets ontstaan ook vaak de creatieve ideeën voor Branding in beeld. Win – win dus. Naast Branding in beeld is Chiel ook actief als bruidsfotograaf via Bruidsmomenten.nl

Storytelling met fotos

Onze marketing bril

Wat ons verenigt is onze ervaring in recruitment en marketing. En dat is precies wat ons onderscheidt van andere goede foto- en videomakers. Door onze marketingbril werken ondernemers/zzp’ers, communicatiemedewerkers, marketeers en HR-managers graag met ons samen. We spreken dezelfde taal en weten wat goede (lees: effectieve) visuele content inhoudt en vraagt.  

Benieuwd naar de mogelijkheden of de technieken die we inzetten? Bel, mail of app naar Charlotte voor een vrijblijvende afspraak. Of kom langs in onze studio in Leeuwarden.

Onze eigen kernwaarden

Passie

Wij hebben een intense drive tot het creëren van creatieve en authentieke beelden, dat is onze absolute passie. Het zorgt ervoor dat wij altijd opzoek zijn naar nieuwe inzichten en manieren om beelden te creëren die onderscheidend zijn aan optimaal aansluiten bij jouw doelstellingen. Onze passie voor fotografie en video is wat ons drijft de om het beste uit ons zelf te halen

Creativiteit

Creativiteit is de kracht die ons in staat stelt om verhalen te vertellen en emoties op te roepen via beelden. Het helpt ons om unieke perspectieven te vinden en de juiste compositie te kiezen. Creativiteit stelt ons in staat om onze klanten te helpen hun boodschap over te brengen op een visueel aantrekkelijke en effectieve manier.

Nieuwsgierig

Nieuwsgierigheid is de katalysator voor creativiteit, de drang om te ontdekken, te leren en te begrijpen. Het is wat ons in staat stelt om kansen te zien en verfrissende en impact volle visuele content te creëren die onze klanten en kijkers aanspreekt.

Betrokken

Optimale betrokkenheid zorgt voor de beste resultaten. Daar geloven wij in. Onze betrokkenheid gaat verder dan alleen het maken van de foto's en video's zelf. Wij houden rekening met de context waarin de beelden gebruikt zullen worden, of het nu gaat om een website, sociale media, of een presentatie. Dit helpt ons ervoor te zorgen dat de beelden precies passen bij de doelen van onze klanten.

Achter de schermen

Wij vertellen ons verhaal graag via foto's. Een impressie in de fotoserie: 'Over branding in beeld'.

Ontdek onze visie

Creëer een sterke visuele identiteit voor jouw bedrijf!

Maak je beeldbank nog completer

Mis deze kans niet

Deze combideal is geldig i.c.m. zowel de Personal Branding Dag als de Storytelling Doe Dag. Beide kun je combineren met de Personal Branding Film. Bij gelijktijdige afname betaal je slechts 750,- in plaats van 1000,- voor een Branding Film over jou en jouw bedrijf. 

De Personal Branding Film maken we op een locatie naar jouw wens. We komen een halve dag filmen en leggen jouw verhaal vast. Dit in combinatie met de foto’s (en stories als je meedoet aan de Storytelling Doe Dag) heb jij een complete databank waarmee jij de rest van het jaar kunt gaan knallen!