Branding in beeld

Fotografie

Ontdek de kracht van fotografie met een marketingbril. Wij maken foto’s die werken. Foto’s die jouw verhaal vertellen en optimaal bijdragen aan jouw doelstellingen of die van jouw onderneming.

Fotografie met impact

Wij maken fotografie met een Marketingbril. Foto’s die niet alleen technisch goed zijn, maar vooral foto’s die bijdragen aan de marketingdoelstelling van jou en je onderneming. Fotografie met impact.

Wij combineren de kracht van fotografie met onze kennis van (neuro)marketing, kijken naar jouw doelgroep en doelstelling en vertellen zo jouw unieke verhaal.

Fotografie met een marketingbril

Waarom professionele bedrijfsfotografie

Waarom zou je investeren in professionele bedrijfsfotografie? Omdat het niet zomaar plaatjes schieten is; het gaat om het vastleggen van jouw unieke merkidentiteit. Bij ons draait het niet alleen om het maken van mooie foto’s, maar om het creëren van beelden die jouw verhaal vertellen op een manier die past bij jouw positionering. Met een doordacht plan en ruime ervaring in fotografie  zorgen wij ervoor dat jouw bedrijfsfotografie de kracht heeft om jouw communicatie te versterken en je merkidentiteit op de juiste manier over te brengen. Fotografie met een marketingbril noemen wij dat.

  • Duidelijke beeldstrategie: Wij maken foto’s met een doel. Foto’s die scoren en bijdragen aan jouw doelstellingen.
  • Ervaring: Wij hebben ruime ervaring binnen alle disciplines van de fotografie. Geen uitdaging is ons té gek.
  • Met onze Marketingbril: Wij maken én mooie én functionele foto’s. Fotografie met een marketingbril noemen wij dat.
DonkerVeenstra • Branding in beeld
Branding in beeld, Donker Veenstra overleg
DonkerVeenstra • FE 0O5A2843 • Branding in beeld
DonkerVeenstra • FE 0O5A2882 • Branding in beeld
DonkerVeenstra • FE 0O5A3350 • Branding in beeld

Onze specialisaties

Wij spreken de taal van de ondernemer, de communicatiemedewerker, marketeer en HR medewerker of recruiter. Omdat we het zelf zijn, of zijn geweest. Daardoor hebben we aan een half woord genoeg en kunnen we onze kennis van (neuro)marketing inzetten voor jouw bedrijfsfoto’s en video’s – zodat deze ook écht gaan bijdragen aan jouw doelstellingen.

Onze achtergrond en ervaring heeft ervoor gezorgd dat wij jouw sparringspartner zijn binnen verschillende specialisaties.

Business Branding:
Bedrijfsfotografie met technieken uit de neuromarketing. Wij spreken de taal van de ondernemer en de marketeer.

Employer Branding:
Potentiële kandidaten kijken verder dan het salaris. Het complete plaatje moet kloppen. Beeld speelt een hoofdrol bij employer branding.

Personal Branding:
Ben je ondernemer of zzp’er? En wil je gewoon goed voor de dag komen als professional? Dan zijn personal branding foto’s van jezelf onmisbaar.

Event fotografie:
Verleng de impact van je evenement met eventfotografie en -video. Breng sfeer, inhoud en beleving over, promoot de volgende editie en zet je organisatie in de spotlights.

Drone fotografie:
Maak indruk met drone foto’s en video’s. Onze drones leveren unieke perspectieven op jouw project, bedrijf of evenement. Ontdek hoe dronebeelden jouw verhaal kunnen versterken!

De Personal Branding Dag:
In één dag maken we alle portret-, sfeer- en actiefoto’s die jij als professional nodig hebt. Tijdens de personal branding op een top lokatie.

Fotografie

Chiel Hoekstra, Branding in beeld
Chiel, Branding in beeld foto
Chiel Hoekstra, fotograaf Branding in beeld

Werkwijze fotografie

Bij Branding in Beeld staan jouw doelgroep en doelstelling altijd centraal. We maken niet alleen mooie foto’s, maar vooral foto’s die jouw doelgroep zullen aanspreken. Om jou en je doelgroep goed te leren kennen werken we daarom altijd vanuit een gedegen beeldstrategie.

01

Beeldstrategie & draaiboek

We starten altijd met het bepalen van de beeldstrategie. We onderzoeken jouw doelgroep en jouw doelstellingen. Ook bepalen we de stijl en uitstraling van de fotografie en houden we rekening met de kanalen waar jij de foto’s wilt gebruiken. Wij denken actief mee, geven (neuro)marketingtechnisch advies (in bijvoorbeeld setting, kijkrichting en positie op de website) en vatten alles samen in een shotlist en draaiboek.

02

Fotoshoot

De dag van de shoot kent geen verrassingen, want wij hebben alles tot in de puntjes voorbereid. Je ontvangt van ons altijd een draaiboek en een shotlist. De locatie(s) zijn bepaald en we creëren een ontspannen sfeer waardoor iedereen fotogeniek en als zichzelf op beeld komt. Natuurlijk is er naast het draaiboek ruimte voor flexibiliteit en improvisatie. Vaak ontstaan er nieuwe ideeën ter plekke. Niks is ons te gek. 

03

Nabewerking & levering

Tijd voor de selectie en nabewerking. Samen bepalen we de beelden die jij graag wilt ontvangen. Omdat we de stijl en uitstraling bepaald hebben, zorgen we in deze fase voor een consistent geheel.  We zetten de laatste puntjes op de ‘i’ en jij krijg alle foto’s aangeleverd in een handige online omgeving. Deze blijft beschikbaar en gebruiken we ook bij een volgende shoot. Zo heb jij je volledige beeldbank op één overzichtelijke en beveiligde plaats.

Onze klanten

O.a. de volgende klanten hebben hun beeldmateriaal toevertrouwd aan ons.​

Wij hebben foto’s voor onze website laten maken door Branding in beeld. We zijn heel blij met hoe het proces is verlopen. De adviserende rol die Branding in beeld innam en  de manier waarop onze mensen zijn meegenomen in het proces om tot de foto’s te komen die wij nodig hadden voor onze website.

Rutger van der Griendt

Co-founder Convident

Fotografie met een marketingbril

Wij combineren de kracht van fotografie met onze kennis en ervaring van (neuro)marketing. We maken foto’s met impact. Foto’s die bijdragen aan jouw online succes. We doen dit vanuit een duidelijke beeldstrategie en altijd rekening houdend met jouw kernwaarden, strategie en bedrijfsdoelstelling. 

Klaar om jouw verhaal te laten zien met professionele fotografie?

Neem nu contact met ons op en ontdek hoe wij jou kunnen helpen jouw merk tot leven te brengen!

Maak je beeldbank nog completer

Mis deze kans niet

Deze combideal is geldig i.c.m. zowel de Personal Branding Dag als de Storytelling Doe Dag. Beide kun je combineren met de Personal Branding Film. Bij gelijktijdige afname betaal je slechts 750,- in plaats van 1000,- voor een Branding Film over jou en jouw bedrijf. 

De Personal Branding Film maken we op een locatie naar jouw wens. We komen een halve dag filmen en leggen jouw verhaal vast. Dit in combinatie met de foto’s (en stories als je meedoet aan de Storytelling Doe Dag) heb jij een complete databank waarmee jij de rest van het jaar kunt gaan knallen!