Branding in beeld

Video

Wij zijn jouw partner in het creëren van boeiende en doelgerichte videocontent die jouw merk naar een hoger niveau tilt en jouw doelgroep aanspreekt op een diepgaande manier. Video met een marketingbril.

Video met een marketingbril

Wij maken video met een Marketingbril. Wij geloven dat video meer is dan alleen bewegend beeld. Het is een krachtig marketingmiddel om verhalen te vertellen, emoties op te roepen en merkloyaliteit op te bouwen.

Onze videoproducties zijn strategisch, creatief en gericht op het behalen van meetbare resultaten voor jouw bedrijf of merk.

Waarom professionele videoproducties

Onze videoproductiediensten zijn ontworpen om aan te sluiten bij jouw unieke marketingbehoeften, doelstellingen en doelgroepen. Of je nu op zoek bent naar bedrijfsvideo’s, productdemo’s, testimonials, of creatieve marketingvideo’s, wij hebben de expertise en creativiteit om jouw visie tot leven te brengen.

Met een combinatie van creativiteit, passie, betrokkenheid en nieuwsgierigheid streven we ernaar om video’s te produceren die niet alleen informeren en vermaken, maar ook inspireren en activeren. Enkele van onze specialisaties omvatten:

  • Bedrijfsvideo’s: Verhalende video’s die jouw bedrijfscultuur, waarden en unieke kenmerken in de schijnwerpers zetten.
  • Productdemo’s: Informatieve video’s die de kenmerken, voordelen en gebruiksmogelijkheden van jouw producten demonstreren.
  • Testimonials: Authentieke video’s waarin tevreden klanten hun ervaringen delen en jouw geloofwaardigheid versterken.
  • Marketingvideo’s: Creatieve videocontent die de aandacht trekt, engagement stimuleert en conversies verhoogt.
  • Evenementenvideo’s: Levendige video’s die de sfeer en hoogtepunten van jouw evenement vastleggen en de betrokkenheid vergroten.
Screenshot video Ibiza I
Screenshot video Ibiza III
Screenshot Watersport Roodhof, Branding in beeld
Screenshot Watersport Roodhof, Branding in beeld - II
Screenshot Watersport Roodhof, Branding in beeld - III

Onze specialisaties

Onze passie voor video, jouw verhaal in beeld

Met onze creatieve videoproducties brengen we jouw verhaal tot leven. Van pakkende bedrijfsfilms tot inspirerende testimonials, we creëren videocontent die impact maakt en bijdraagt bij jouw marketingdoelstellingen.

Wij denken creatief mee en ontwikkelen een concept dat perfect aansluit bij jouw doelgroep en doelstellingen. Schrijven pakkende scripts die de aandacht vasthouden en jouw boodschap op een heldere manier overbrengen. Onze achtergrond en ervaring heeft ervoor gezorgd dat wij jouw sparringspartner zijn binnen verschillende specialisaties.

Business branding:
Bedrijfsvideo’s met technieken uit de (neuro)marketing. Video content die het verhaal van jouw bedrijf vertellen.

Employer branding:
Pakkende video’s die jouw werkgeversverhaal vertellen. Potentiële kandidaten verleiden tot solliciteren.

Personal branding:
Jouw verhaal in video. Wat maakt jou uniek als ondernemer? Personal branding wordt steeds belangrijker.

Event videografie:
Vergroot de impact van jouw evenement met professionele video. Breng de sfeer, inhoud en beleving over, promoot de volgende editie en zet jouw organisatie in de schijnwerpers.

Drone video’s:
Maak indruk met dronevideo’s. Onze drones bieden unieke perspectieven op jouw project, bedrijf of evenement.

 

Video

Marketing video opnemen
Video met een marketingbril, branding in beeld
Marketing video branding in beeld

Werkwijze video

Bij Branding in beeld staat jouw verhaal centraal. We beginnen altijd met een diepgaand gesprek om jouw doelen, boodschap en doelgroep te begrijpen. Hierna gaan we samen met jou aan de slag met een sterk script, de opnames en een strakke editing. 

01

Beeldstrategie & script

Allereerst bespreken we in een strategische sessie welke doelstelling jij hebt met de video. Wat is je boodschap?  Welke doelgroep wil je aanspreken? Welke uitstraling moet de video hebben? En op welke kanalen wil je de video tonen. Op basis van al deze informatie gaan we aan de slag met een script, maken we een shotlist, eventueel interview vragen en een storyboard. Alles voor de optimale voorbereiding en de perfecte draaidag!

02

Video opnames

De dag van de opnames kent geen verrassingen, want wij hebben alles tot in de puntjes voorbereid.  Je ontvangt van ons altijd een draaiboek en een shotlist. We bouwen onze set op, zorgen voor het juiste licht en we testen het beeld en geluid. Natuurlijken zorgen voor een fijne sfeer waardoor iedereen zich ontspannen voelt. Voor de opnames nemen we de tijd. Een verspreking? Niet erg, dan doen we het gewoon nog een keer. Optimaal en authentiek, dat vinden we belangrijk.

03

Montage & levering

Tijd voor de montage. We selecteren de juiste interview fragmenten en passende en ondersteunende beelden. Maken er een logisch verhaal van. Natuurlijk zorgen we voor passende muziek en geluiden onder de film. We optimaliseren die beelden. Contrasten, belichting en kleuren worden waar nodig aangepast. Tot slot voegen we graphics en titels toe. Al tijdens dit proces delen we de video met jou, zodat we ook jouw feedback kunnen verwerken.

Onze klanten

O.a. voor de volgende partners hebben wij mooie video content kunnen maken.
Video fragment branding in beeld

Voor mijn onderneming DynaMiek training & coaching heeft Branding in Beeld een branding film voor me gemaakt. Wat een fijne samenwerking was dat. Niet alleen ben ik erg tevreden over het resultaat, maar ook het proces ging heel fijn. Charlotte en Chiel dachten mee over hoe dingen het best verwoord en neergezet konden worden en ze namen daar alle tijd voor. Super!

Annemieke van den Steen

Eigenaresse DynaMiek Training & Coaching

Waarom Branding in beeld

Ons creatieve team vertelt jouw verhaal met passie. We zijn nieuwsgierig naar jouw verhaal en willen dit vastleggen en vertalen naar scorende videocontent. We werken met scherp oog voor detail en bieden maatwerkoplossingen. Alles met een marketingbril. Lees hier meer over ons.

Klaar om jouw verhaal te laten zien met professionele video?

Neem nu contact met ons op en ontdek hoe wij jou kunnen helpen jouw merk tot leven te brengen!

Maak je beeldbank nog completer

Mis deze kans niet

Deze combideal is geldig i.c.m. zowel de Personal Branding Dag als de Storytelling Doe Dag. Beide kun je combineren met de Personal Branding Film. Bij gelijktijdige afname betaal je slechts 750,- in plaats van 1000,- voor een Branding Film over jou en jouw bedrijf. 

De Personal Branding Film maken we op een locatie naar jouw wens. We komen een halve dag filmen en leggen jouw verhaal vast. Dit in combinatie met de foto’s (en stories als je meedoet aan de Storytelling Doe Dag) heb jij een complete databank waarmee jij de rest van het jaar kunt gaan knallen!