De Storytelling doe dag

Gave follow up voor jouw beeldbank inclusief workshop tekstschrijven

Volgende editie: april 2024

Reserveer direct jouw plek

Optioneel/aanvullend – interessante kortingsactie. Maak je beeldbank nog completer met een personal branding film. Meer informatie.

“Wij gaan verder. Niet alleen met foto’s maar nu ook met tekst. Als aanvulling op de succesvolle Personal Branding dag organiseren wij in samenwerken met Tekst met pit de Storytelling doe dag.”

Jezelf als merk neerzetten, professioneel overkomen, nieuwe doelgroepen bereiken? Daar heb je foto’s bij nodig. Goede zakelijke foto’s uit je beeldbank. Maar dan? Wil je meer en vaker online zichtbaar zijn zonder je publiek te vervelen? Dan heb je méér nodig:

De Storytelling Doe Dag.
Een fotoshoot en workshop content schrijven inéén.
Mét figuranten op een fantastische locatie

Het idee

Op deze dag ga je met een klein groepje andere ondernemers, goed voorbereid, je eigen verhaal vertellen. In partjes voor social media en je website. Afwisselend, spannend, echt jij. Je krijgt een lijst van ideeën en je werkt 3 concepten uit, onder begeleiding van onze copywriter. In het andere dagdeel maak je de bijbehorende foto’s. Goed uitgedacht, anders dan wat je al had.

Je gaat naar huis met:

3 uitgewerkte stories

12 concrete ideeën

10 perfecte foto's

Reserveer jouw plek:
April 2024 (laat jouw gegevens achter voor meer informatie)

De 'ja maar ...'

Is het leuk? Ja! Maar…..  ook intens.
Wij bereiden ons voor op jouw komst. We zien je zwakke én je sterke punten. Je krijgt handreikingen voor jouw content en we dagen je uit om nog méér te laten zien van jezelf. Dat werkt in de marketing. En dat is waar je dit voor doet. Een pittige dag, maar met genoeg gezellige momenten tussendoor, een goede lunch en op een fantastische locatie.

de locatie

Over die locatie; we schieten in de De Fabriek, in Wergea, vlakbij Leeuwarden. Een plek vol variatie, met veel licht en een interieur waar we precies de hoekjes kunnen vinden die we nodig hebben. Gelukkig letten ze er ook op onze innerlijke mens. Deze dag is dus all inclusive met als bonus het vergroten van je netwerk en alle interactie tussendoor.

Fricoweg 31, 9005 PC Wergea

Tarief

795,-

excl. btw

Dan krijg je:

1 dag, een groep mede-ondernemers, je eigen storytelling team

3 stories, 10 foto’s, 12 vervolg ideeën

Goede voorbereiding, fijne sfeer, lekkere lunch

Reserveer jouw plek:

“De ideale aanvulling van je beeldbank met content ideeën
voor een jaar lang social media

Ons team

Charlotte Hoekstra - Branding in beeld

Charlotte Hoekstra

Gastvrouw op deze dag en de organisatorische drijfkracht. Mede-eigenaar van Branding in Beeld. Los daarvan marketing consultant, moeder en ruiter.

Chiel Hoekstra

Fotograaf & marketeer. Heeft niet alleen oog voor het beeld maar ook het doel erachter. Officiële titel: Mede-eigenaar van Branding in Beeld. Gek op wielrennen én succesverhalen van topsporters.

Meta Groot Antink - Branding in beeld

Meta Groot Antink

Copywriter, website specialist en pittig meedenker. Husselt van jouw woorden zo een authentiek verhaal. Zetelt als Tekst met Pit in het mooie Burgum.

Leuke mensen, leuke actie

De shoot is met maximaal tien ondernemers, verdeeld in twee groepen. Jullie fungeren dus als elkaars figuranten, waarbij de ander vooral anoniem in beeld komt omdat het accent op de ondernemer zelf ligt. Bovendien promoten we de échte actiefoto’s waar je misschien geen andere mensen maar wel andere materialen bij nodig hebt. Dat blijkt in de voorbereiding en regelen we samen!

Productief en praktisch

Deze shoot is echt een aanvulling op wat je al had of hebt gedaan. Omdat je niet alleen leert over storytelling, maar ook doet én feedback krijgt. Op dezelfde dag regel je ook je beeldmateriaal. Zo doorzie je ineens hoeveel mogelijkheden je nog meer hebt. Eén dag DOEN om daarna nog maanden vooruit te kunnen, dat is waar we ondernemers mee uit de brand helpen.

Werkwijze

Vooraf krijg je een mail met tips en dingen om rekening mee te houden. En een persoonlijke vragenlijst zodat wij en jij ons kunnen voorbereiden. Na de shoot kies jij de 10 foto’s die je graag bewerkt wil ontvangen.

Pak die plek

Voordat we vol zitten

Veel gestelde vragen

Geen probleem. Door jouw – en onze voorbereiding hebben wij namelijk wél ideeën. En een formule. Als je daarmee start, gaat het balletje vanzelf rollen. Je zult het zien.

Nee. Wel veel. Daarom splitsen we het op in twee groepen en houden we een uur lunch- en wandelpauze. Daarnaast zorgen we dat je actief blijft, dat je veel afwisselt en vaak kunt lachen. Dat houdt je hoofd fris.

Waarschijnlijk heb je veel profielfoto’s. Of veel foto’s van jou met je laptop. Nu mag je ánders in beeld. Hoe anders, dat bepalen we aan de hand van jouw input. Zo worden het geen gekke kunstjes maar ben je wel de eyecatcher op een leuke manier.

Juist dan is deze dag ideaal. Je bent niet aan het poseren, je vertelt een verhaal! Je mag je kennis delen, je expertise laten zien. Voor veel ondernemers zal deze fotoshoot de eerste keer worden dat ze genieten. Niet alleen van het resultaat, maar ook van het proces. Dit smaakt naar meer, dat beloven we!

Snappen we. Als yoga jouw corebusiness is, dan boek je natuurlijk gewoon lekker een bedrijfsreportage op je eigen locatie. De dag bij ons is juist voor jouw ándere verhaal. En heb je niks met yoga en wil je ook absoluut zakelijk in beeld? Daar zorgen we voor. Het is geen theekransjes, maar een zakelijke shoot met andere ondernemers. Veel jasjes. Komt goed.

Twijfel je nog? of wil je meer informatie?

Neem dan even contact op met Charlotte. Zij helpt je graag verder.
Ja! Ik ben erbij

Reserveer jouw plek voor april 2024

Maak je beeldbank nog completer

Mis deze kans niet

Deze combideal is geldig i.c.m. zowel de Personal Branding Dag als de Storytelling Doe Dag. Beide kun je combineren met de Personal Branding Film. Bij gelijktijdige afname betaal je slechts 750,- in plaats van 1000,- voor een Branding Film over jou en jouw bedrijf. 

De Personal Branding Film maken we op een locatie naar jouw wens. We komen een halve dag filmen en leggen jouw verhaal vast. Dit in combinatie met de foto’s (en stories als je meedoet aan de Storytelling Doe Dag) heb jij een complete databank waarmee jij de rest van het jaar kunt gaan knallen!