fotografie & video

De Personal Branding dag

Voordelige shoot op een mooie locatie mét figuranten.

Of een fotoshoot op een mooie locatie met figuranten duur is? Niet met onze personal branding dag. In één dag maken we alle portret-, sfeer- en actiefoto’s die jij als professional nodig hebt. Dat doen we op een mooie, veelzijdige locatie. En met figuranten: jij en de andere deelnemers zijn elkaars figuranten. Win-win dus. Een leuke, productieve dag die ook nog waardevol voor je netwerk is. 

Onze volgende dagen staan gepland op donderdag 9 november 2023 en donderdag 22 februari 2024 in Leeuwarden. Schrijf je snel in!

Personal branding dag • FE 0O5A4096 • Branding in beeld
Personal branding dag • FE 396A3595- PS • Branding in beeld

In één shoot je website en socials gevuld

Nooit meer verlegen om goede portretten, sfeerfoto’s en actiefoto’s.

€ 395,-

 (excl. btw) – 22 bewerkte foto’s

Alles geregeld voor jouw personal branding

Altijd figuranten

De shoot is met maximaal zeven andere zzp’ers/professionals. Jullie zijn elkaars figurant

Alles geregeld

Alles is geregeld: locatie, licht en zelfs de lunch.

Goede locatie

Altijd een mooie locatie waar we kunnen werken vanuit diverse settings.

Goed voor je netwerk

Een leuke, productieve dag die ook nog waardevol voor je netwerk is.

Voordelig

Een voordelige topshoot, want de kosten deel je met de andere deelnemers.

Werkwijze

Vooraf krijg je een mail met tips en dingen om rekening mee te houden. En een persoonlijke vragenlijst: daarmee krijgen we inzicht in jouw kernwaarden, werkwijze, doelstellingen en wat je wilt uitstralen. Na de shoot zetten wij de visuele puntjes op de i en leveren we jouw foto’s aan in een eigen online omgeving.

Reserveer nu jouw plek

Veel gestelde vragen

Jouw kernwaarden, wensen en doelen geef je voorafgaand aan op een vragenlijst. Een strategische sessie vindt wel plaats bij een individuele sessie. 

Weet dat je meestal niet herkenbaar in beeld bent als figurant. Wil je ook dat liever niet, maak dan gebruik van een individuele sessie Personal branding.

Zeker niet. Dat geldt namelijk voor de meeste mensen. Maar we creëren een relaxte sfeer waardoor iedereen – ja jij ook – ontspannen en als zichzelf op de foto komt.

Anneke Hemmen
Anneke Hemmen
Zelfloopbaanmanagement
Lees verder
Ik heb met Chiel en Charlotte een branding fotoshoot gedaan! Ik kan het iedere ondernemer aanraden. Een leuk concept en vooral prachtige heldere foto's voor een fantastische prijs.
Robert Brouwer
Robert Brouwer
Zelfstandig WOZ Adviseur
Lees verder
Een informatieve en gezellige branding dag gehad in een informele sfeer met mooie en bruikbare foto's als eindresultaat.
Jacqueline Sandhövel
Jacqueline Sandhövel
Het balanskantoor
Lees verder
Ik heb een paar maanden een Personal Branding Dag meegemaakt waarvan ik nog steeds onder de indruk ben. Ik laat je graag het resultaat zien van één van de foto’s. Ik heb er mijn visitekaartje van gemaakt.”
Previous
Next

Portfolio

Reserveer nu jouw plek

Reserveer jouw plek

Onze volgende Personal branding dagen staan gepland voor  9 november 2023 en 22 februari 2024. Reserveer nu snel op de datum van jouw voorkeur. (we hebben beperkte plaatsen). We doen dit op onze locatie in het Crystalic Business Center te Leeuwarden. Heb je eerder content nodig? Neem dan even contact met ons op.

Optioneel/aanvullend – interessante kortingsactie. Maak je beeldbank nog completer met een personal branding film. Meer informatie.

Adres:
Crystalic Business Center
François HaverSchmidtwei 2 – Unit 2.44
8914 BC Leeuwarden

E-mail:
info@brandinginbeeld.nl

Maak je beeldbank nog completer

Mis deze kans niet

Deze combideal is geldig i.c.m. zowel de Personal Branding Dag als de Storytelling Doe Dag. Beide kun je combineren met de Personal Branding Film. Bij gelijktijdige afname betaal je slechts €750,- in plaats van €1000,- voor een Branding Film over jou en jouw bedrijf. 

De Personal Branding Film maken we op een locatie naar jouw wens. We komen een halve dag filmen en leggen jouw verhaal vast. Dit in combinatie met de foto’s (en stories als je meedoet aan de Storytelling Doe Dag) heb jij een complete databank waarmee jij de rest van het jaar kunt gaan knallen!