fotografie & video

De Personal Branding dag

Een voordelige shoot op een mooie locatie mét figuranten. We maken het mogelijk op onze personal branding dag/

De Personal Branding dag

Of een fotoshoot op een mooie locatie met figuranten duur is? Niet met onze personal branding dag. In één dag maken we alle portret-, sfeer- en actiefoto’s die jij als professional nodig hebt. Dat doen we op een mooie, veelzijdige locatie. En met figuranten: jij en de andere deelnemers zijn elkaars figuranten. Win-win dus. Een leuke, productieve dag die ook nog waardevol voor je netwerk is.

Personal branding dag - Branding in beeld

Reserveer nu jouw plek

Onze volgende dagen staan gepland op dinsdag 16 april 2024 (VOL) en vrijdag 21 juni 2024 (nog 1 plekje beschikbaarin Leeuwarden, en ook voor het vervolg van 2024 hebben we de data gepland. Schrijf je snel in!

Personal branding dag • FE 396A2968 • Branding in beeld
Personal branding dag, branding in beeld
Personal branding dag • FE 0O5A4096 • Branding in beeld
Fotoshoot mooie locatie leeuwarden
Goede personal branding foto's - branding in beeld
Portretfoto personal branding in beeld
Personal branding fotografie
Personal branding in beeld

In één shoot je website en socials gevuld tijdens onze personal branding dag

Nooit meer verlegen om goede portretten, sfeerfoto’s en actiefoto’s.

495,-

 (excl. btw) – 22 bewerkte foto’s

Alles geregeld voor jouw personal branding

Altijd figuranten

De shoot is met maximaal zeven andere zzp’ers/professionals. Jullie zijn elkaars figurant

Alles geregeld

Alles is geregeld: locatie, licht en zelfs de lunch.

Goede locatie

Altijd een mooie locatie waar we kunnen werken vanuit diverse settings.

Goed voor je netwerk

Een leuke, productieve dag die ook nog waardevol voor je netwerk is.

Voordelig

Een voordelige topshoot, want de kosten deel je met de andere deelnemers.

Chiel Hoekstra in actie tijdens Personal branding dag

Werkwijze

Vooraf krijg je een mail met tips en dingen om rekening mee te houden. En een persoonlijke vragenlijst: daarmee krijgen we inzicht in jouw kernwaarden, werkwijze, doelstellingen en wat je wilt uitstralen. Na de shoot zetten wij de visuele puntjes op de ‘i’ en leveren we jouw foto’s aan in een eigen online omgeving.

Veelgestelde vragen

Jouw kernwaarden, wensen en doelen geef je voorafgaand aan op een vragenlijst. Een strategische sessie vindt wel plaats bij een individuele sessie. 

Weet dat je meestal niet herkenbaar in beeld bent als figurant. Wil je ook dat liever niet, maak dan gebruik van een individuele sessie Personal branding.

Zeker niet. Dat geldt namelijk voor de meeste mensen. Maar we creëren een relaxte sfeer waardoor iedereen – ja jij ook – ontspannen en als zichzelf op de foto komt.

Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw personal branding?

Uniek en meeslepend

Hoge kwaliteit, gewenst formaat

Vlot, voordelig en veilig

Met een marketingbril, voor het verschil

Branding in beeld fotoshoot II
Branding in beeld fotograaf PB
Personal branding fotoshoot
Personal branding dag • FE 0O5A2260 • Branding in beeld
Personal branding dag • FE 396A9958 • Branding in beeld
Personal branding dag • FE 0O5A2677 • Branding in beeld
Personal branding dag • FE 396A4068 • Branding in beeld
Personal branding dag • FE 0O5A3673 • Branding in beeld
Personal branding dag • FE 0O5A3953 • Branding in beeld

Ervaringen van deelnemers

Anneke Hemmen
Anneke Hemmen
Zelfloopbaanmanagement
Lees verder
Ik heb met Chiel en Charlotte een branding fotoshoot gedaan! Ik kan het iedere ondernemer aanraden. Een leuk concept en vooral prachtige heldere foto's voor een fantastische prijs.
Robert Brouwer
Robert Brouwer
Zelfstandig WOZ Adviseur
Lees verder
Een informatieve en gezellige branding dag gehad in een informele sfeer met mooie en bruikbare foto's als eindresultaat.
Jacqueline Sandhövel
Jacqueline Sandhövel
Het balanskantoor
Lees verder
Ik heb een paar maanden een Personal Branding Dag meegemaakt waarvan ik nog steeds onder de indruk ben. Ik laat je graag het resultaat zien van één van de foto’s. Ik heb er mijn visitekaartje van gemaakt.”
Sharon Smit
Sharon Smit
Share Hospitality
Lees verder
Hele leuke dag gehad met mede ondernemers op de branding in beeld dag bij Charlotte en Chiel . Mooie foto’s laten maken voor mijn bedrijf! Erg tevreden.
Joske Kuut
Joske Kuut
Passion 4 Guests
Lees verder
Hele fijne personal branding fotoshoot dag gehad. Charlotte en Chiel denken goed met je mee, zijn enthousiast, hebben oog voor detail en uiteindelijk heb ik 22 prachtige foto's met o.a. figuranten. Aanrader!
Jouwert Wielinga
Jouwert Wielinga
ASFELIAS
Lees verder
Ik heb echt genoten van de Personal Branding Dag. Het concept werkt fantastisch: een groep ondernemers die elkaar ondersteunen als figuranten, waardoor een realistische en fijne werkomgeving ontstaat. Zelfs als iemand die jarenlang absoluut niet voor de camera wilde verschijnen, voelde ik me enorm op mijn gemak.
Renate Koning
Renate Koning
Herbor
Lees verder
Branding in beeld, hebben een geweldige manier om jezelf en dat wat je doet op beeld te zetten. Samen met andere ondernemers, die als figuranten deel nemen aan jouw foto's. Het was een inspirerende dag, om iedereen over zijn werk te horen vertellen en elkaar te helpen met ideeen voor een mooi fotomoment.
Vorige
Volgende

Het resultaat van de Personal branding dag

Een personal brand die opvalt, die herkenbaar is, en die een diepe impact heeft op je doelgroep. Of je nu een ondernemer, influencer, artiest, of professional bent, wij hebben de tools om je te helpen stralen.

Ben je klaar om te schitteren? Laten we samen aan de slag gaan. Neem vandaag nog contact met ons op voor een gesprek en brainstorm om te bespreken hoe we je personal branding naar een hoger niveau kunnen tillen.

We kunnen niet wachten om jouw verhaal vast te leggen en te delen met de wereld. Laat ons je helpen schitteren en je personal brand naar nieuwe hoogten tillen!

Chiel in actie • FE 396A3794 • Branding in beeld
Chiel in actie • FE 396A3799 • Branding in beeld

Reserveer nu jouw plek

Reserveer jouw plek

Onze volgende Personal branding dagen staan gepland op  dinsdag 16 april 2024 (VOL) en vrijdag 21 juni 2024 (nog 1 plekje beschikbaar), en ook voor het vervolg van 2024 hebben we de data gepland. Reserveer nu snel op de datum van jouw voorkeur. (we hebben beperkte plaatsen). We doen dit op onze locatie in het Crystalic Business Center te Leeuwarden. Heb je eerder content nodig? Neem dan even contact met ons op.

Optioneel/aanvullend – interessante kortingsactie. Maak je beeldbank nog completer met een personal branding film. Meer informatie.

Maak je beeldbank nog completer

Mis deze kans niet

Deze combideal is geldig i.c.m. zowel de Personal Branding Dag als de Storytelling Doe Dag. Beide kun je combineren met de Personal Branding Film. Bij gelijktijdige afname betaal je slechts 750,- in plaats van 1000,- voor een Branding Film over jou en jouw bedrijf. 

De Personal Branding Film maken we op een locatie naar jouw wens. We komen een halve dag filmen en leggen jouw verhaal vast. Dit in combinatie met de foto’s (en stories als je meedoet aan de Storytelling Doe Dag) heb jij een complete databank waarmee jij de rest van het jaar kunt gaan knallen!