fotografie & video

Drone Foto's & Video's

Een onuitwisbare indruk in vogelvlucht door drone foto’s & video’s.

Drone Foto's & Video's

Jouw doelgroep een onuitwisbare indruk geven van je project, bedrijf, gebouw of evenement? Of je verhaal versterken met unieke beelden? Je doet het met drone foto’s en video’s. Relatief eenvoudig en voordelig zelfs. Wij hebben de drones, kennis en ervaring om niet alleen die prachtige beelden te schieten, maar ook om deze écht te laten bijdragen aan jouw doel. Want dronevliegen met een marketingbril, dat werkt veel beter.

Drone foto's & video's

Denk eens aan een drone voor:

De toegevoegde waarde van drone foto’s & video’s voor jouw organisatie is groot en biedt je veel voordelen. Het luchtperspectief dat drones mogelijk maken, opent de deur naar foto’s & video’s die anders onbereikbaar zouden zijn. 

We vliegen niet alleen buiten, ook binnen is het vaak mogelijk om met onze drone te vliegen. Het unieke perspectief geeft niet alleen een ongekend overzicht van jouw evenementen of projecten, maar versterkt ook de professionele uitstraling van je organisatie.

Een schitterend zicht op jullie nieuwe zonnepark

Een helder perspectief op het productieproces

Een dynamische indruk van het bedrijfsevenement

Een fraaie kijk op het bouwproject of nieuwe pand

Een indrukwekkend overzicht van de omgeving

OD IJT Zwolle • FE IMG_3306 • Branding in beeld
Drone bij werkbespreking

Drone foto's & video's met onze marketingbril

Ook onze drone foto’s & video’s maken we vanuit het marketing perspectief, of zoals wij dat noemen: met onze marketingbril op. We stemmen met jou af waarvoor jij de beelden wilt gebruiken.

Welk doel wil je ermee bereiken en vooral welke doelgroep wil je aanspreken met de foto’s en video’s. Worden de drone beelden los gebruikt of zijn ze onderdeel van een groter geheel waarbij ook beelden vanaf de grond een rol spelen. Dit nemen we allemaal mee tijdens de shoot.

Aanvullend kijken we natuurlijk ook naar de kanalen waar je de beelden wilt gebruiken. Er zit natuurlijk een groot verschil tussen een liggende video op Youtube of een staande Story op Instagram. Dit heeft invloed op de opnames en de montage. Ook hierin denken we mee en werken we samen!

Dit zijn onze dronebeelden

Uniek en meeslepend

Hoge kwaliteit, gewenst formaat

Vlot, voordelig en veilig

Met een marketingbril, voor het verschil

Uniek en meeslepend

Beelden vanuit de lucht blijven bijzonder. Om de simpele reden dat wij, mensen, dit perspectief niet gewend zijn. En dus trekken dronebeelden keer op keer de aandacht, geven ze een meeslepend gevoel en bieden ze unieke perspectieven op het gebouw (ook van binnen), de ruimte of omgeving die jij wilt laten zien.

Hoge kwaliteit, gewenst formaat

Onze drones zijn uitgerust met professionele camera’s die zorgen voor hoogwaardige en haarscherpe foto’s en video’s. Zo schieten we videobeelden in 4K en foto’s met een zeer hoge resolutie. Uiteraard leveren we jouw foto’s en video’s aan in een formaat en gewicht dat geschikt is voor het medium waarop je publiceert.

Vlot, voordelig en veilig

De tijd dat een vliegtuigje nodig was om luchtbeelden te maken, is voorbij. Drones hebben het proces veel sneller, eenvoudiger en voordeliger gemaakt. Vandaag bedacht is vandaag nog geschoten. En met de veiligheidsfuncties van onze drones en de ervaring van onze dronepiloten verloopt elke vlucht veilig en gecontroleerd.

Met een marketingbril, voor het verschil

Je wilt graag dronebeelden? We maken ze met alle plezier. Maar we kijken ook nog even mee met onze marketingbril: Zijn dronebeelden de beste manier om jouw verhaal te vertellen? Kunnen beelden vanaf de grond dat beter, of een combi van beide? Welke shots en neuromarketingtechnieken zijn onmisbaar? Wij adviseren je, jij bepaalt.

Bouw project I - drone branding in beeld
Bouw project II - drone branding in beeld
Bouw project III - drone branding in beeld
Ibiza I - Branding in beeld drone video
Ibiza II - Drone Video Branding in beeld
Ibiza III - Drone video Branding in beeld

Onze werkwijze

Ook drone foto’s en video’s maken wij met onze marketingbril op. Daarnaast moeten we even uitzoeken of we op de gewenste  lokatie mogen vliegen. Soms hebben we hier toestemming voor nodig. Deze vragen we dan aan. Aansluitend op jouw doelgroep en wensen instrueren wij ons drone-operator.

01

Beeldstrategie & draaiboek

We beginnen met een duidelijke afstemming met jou en zorgen voor een goede briefing. Doelstellingen, boodschap en wensen worden hierin opgenomen. Vergunningen (indien nodig) worden aangevraagd.

02

Foto- en/of videoshoot

Natuurlijk zijn we een beetje afhankelijk van het weer, maar in veel gevallen kunnen we op het geplande moment gewoon de lucht in. We schieten de hoogwaardige (4K video) beelden, en voegen vaak nog wat creativiteit toe.

03

Nabewerking & levering

Tijd voor de nabewerking en/of montage. Blij met de geselecteerde foto’s en video’s? Dan zetten wij de laatste puntjes op de i en krijg je alles aangeleverd in een handige online omgeving. Deze blijft beschikbaar en gebruiken we ook bij een volgende shoot.

Drone in werkplaats II

Nieuwe mogelijkheden voor foto en video

Het gebruik van drone foto’s en video’s heeft de afgelopen jaren enorme sprongen gemaakt. Voor ons, als foto en video makers levert het aanzienlijke voordelen op. Drones bieden uniek perspectieven die voorheen vaak ontoegankelijk of heel duur waren daarnaast kunnen we snel en effectief werken met onze drones.

Klaar om de hoogte in te gaan?

  • Uniek perspectief: Drones bieden een luchtperspectief dat anders moeilijk te bereiken is. Dit zorgt voor opvallende foto’s en video’s.
  • Verbeterde creativiteit: Drones stellen ons in staat om creatieve composities te bedenken en te creëren. De flexibiliteit vanuit de lucht opent deuren.
  • Marketing en promotie: Drone foto’s en video’s zijn uitstekende marketingtools. Ze trekken de aandacht op sociale media en websites, waardoor jouw bedrijf zich onderscheidt en een modern en innovatief imago uitstraalt.

Een drone video laten maken

Het laten maken van een drone video biedt een dynamische en indrukwekkende manier om jouw verhaal te vertellen.

Door de unieke mogelijkheden van drones krijg je toegang tot spectaculaire luchtperspectieven die jouw doelgroep zeker zullen aanspreken. Daarnaast geeft het ons veel nieuwe creatieve mogelijkheden.

Of het nu gaat om het vastleggen van een bedrijfsevenement, het presenteren van vastgoed, of het documenteren van landschappen, een dronevideo voegt een nieuwe dimensie toe aan jouw visuele communicatie.

Snel drone beelden nodig?

Vaak kunnen we nog dezelfde week vliegen en heb je snel daarna de beelden in huis.

Maak je beeldbank nog completer

Mis deze kans niet

Deze combideal is geldig i.c.m. zowel de Personal Branding Dag als de Storytelling Doe Dag. Beide kun je combineren met de Personal Branding Film. Bij gelijktijdige afname betaal je slechts 750,- in plaats van 1000,- voor een Branding Film over jou en jouw bedrijf. 

De Personal Branding Film maken we op een locatie naar jouw wens. We komen een halve dag filmen en leggen jouw verhaal vast. Dit in combinatie met de foto’s (en stories als je meedoet aan de Storytelling Doe Dag) heb jij een complete databank waarmee jij de rest van het jaar kunt gaan knallen!