fotografie & video

Drone Foto's & Video's

Een onuitwisbare indruk in vogelvlucht.

Jouw doelgroep een onuitwisbare indruk geven van je project, bedrijf, gebouw of evenement? Of je verhaal versterken met unieke beelden? Je doet het met drone foto’s en video’s. Relatief eenvoudig en voordelig zelfs. Wij hebben de drones, kennis en ervaring om niet alleen die prachtige beelden te schieten, maar ook om deze écht te laten bijdragen aan jouw doel. Want dronevliegen met een marketingbril, dat werkt veel beter.

Drone foto's en video's - Gran Canaria
Drone foto's en video's
Drone foto's en video's - bedrijfspand
Drone foto's en video's - zweden
Drone foto's en video's - project branding in beeld

Denk eens aan een drone voor:

Drone • FE 396A1626 • Branding in beeld

Een schitterend zicht op jullie nieuwe zonnepark

Een helder perspectief op het productieproces

Een dynamische indruk van het bedrijfsevenement

Een fraaie kijk op het bouwproject of nieuwe pand

Een indrukwekkend overzicht van de omgeving

Dit zijn onze dronebeelden

Uniek en meeslepend

Beelden vanuit de lucht blijven bijzonder. Om de simpele reden dat wij, mensen, dit perspectief niet gewend zijn. En dus trekken dronebeelden keer op keer de aandacht, geven ze een meeslepend gevoel en bieden ze unieke perspectieven op het gebouw (ook van binnen), de ruimte of omgeving die jij wilt laten zien.

Hoge kwaliteit, gewenst formaat

Onze drones zijn uitgerust met professionele camera’s die zorgen voor hoogwaardige en haarscherpe foto’s en video’s. Zo schieten we videobeelden in 4K en foto’s met een zeer hoge resolutie. Uiteraard leveren we jouw foto’s en video’s aan in een formaat en gewicht dat geschikt is voor het medium waarop je publiceert.

Vlot, voordelig en veilig

De tijd dat een vliegtuigje nodig was om luchtbeelden te maken, is voorbij. Drones hebben het proces veel sneller, eenvoudiger en voordeliger gemaakt. Vandaag bedacht is vandaag nog geschoten. En met de veiligheidsfuncties van onze drones en de ervaring van onze dronepiloten verloopt elke vlucht veilig en gecontroleerd.

Met een marketingbril, voor het verschil

Je wilt graag dronebeelden? We maken ze met alle plezier. Maar we kijken ook nog even mee met onze marketingbril: Zijn dronebeelden de beste manier om jouw verhaal te vertellen? Kunnen beelden vanaf de grond dat beter, of een combi van beide? Welke shots en neuromarketingtechnieken zijn onmisbaar? Wij adviseren je, jij bepaalt.

Snel dronebeelden nodig?

Vaak kunnen we dezelfde dag nog vliegen en heb je morgen de beelden in huis.

Adres:
Crystalic Business Center
François HaverSchmidtwei 2 – Unit 2.44
8914 BC Leeuwarden

E-mail:
info@brandinginbeeld.nl

Maak je beeldbank nog completer

Mis deze kans niet

Deze combideal is geldig i.c.m. zowel de Personal Branding Dag als de Storytelling Doe Dag. Beide kun je combineren met de Personal Branding Film. Bij gelijktijdige afname betaal je slechts €750,- in plaats van €1000,- voor een Branding Film over jou en jouw bedrijf. 

De Personal Branding Film maken we op een locatie naar jouw wens. We komen een halve dag filmen en leggen jouw verhaal vast. Dit in combinatie met de foto’s (en stories als je meedoet aan de Storytelling Doe Dag) heb jij een complete databank waarmee jij de rest van het jaar kunt gaan knallen!