fotografie & video

Employer Branding

Kandidaten binden met doordachte video- en fotografie.

Scorend beeld voor het juiste gevoel

Potentiële kandidaten kijken verder dan het salaris. Het complete plaatje moet kloppen. En dus jouw communicatie, jouw employer branding. Beeld speelt een hoofdrol bij het overbrengen van dat ‘juiste gevoel’. En wij weten precies hoe je dat doet – daarbij geholpen door onze ervaring in recruitment en marketing.

Een zichtbaar sterk Employer Brand door sterke foto's en video's.

Breng je Employer Brand tot leven met authentieke foto’s van jouw medewerkers. Het gebruik van onpersoonlijke stockfoto’s en generieke afbeeldingen kan potentiële werknemers afschrikken en en maakt je ongeloofwaardig als werkgever. Professioneel beeldmateriaal geeft een krachtig beeld van wie je bent als organisatie en trekt de juiste talenten aan.

  • Employer Branding Fotoshoots: Foto’s die scoren bij het aantrekken van nieuw personeel.
  • Persoonlijke portretten: Hoogwaardige, authentieke en persoonlijke portretfoto’s die jouw bedrijfscultuur weerspiegelen.
  • Fotografie voor je werken-bij site: Aantrekken van nieuw talent en klanten met persoonlijke foto’s die jouw bedrijfscultuur en diensten weerspiegelen.
Employer branding - TU III

Helpen en overtuigen

Eenmaal de interesse gewekt van je potentiële kandidaat? Dan gaat deze op zoek naar antwoorden op vragen als: Wat is de bedrijfscultuur? Hoe ziet de werkomgeving eruit? En wat voor mensen werken er? Met goede, doordachte fotografie en video help je de kandidaat niet alleen een handje, je overtuigt ook meteen.

Klaar voor een upgrade van jouw Employer Branding?

Mis je authentieke beelden bij jouw werkgeversverhaal? Mis je de juiste sfeer en cultuur in je foto’s? Of stel je fotoshoots uit vanwege de stress?

Laat ons je helpen. We maken scorende foto’s! Passend bij de cultuur van jouw bedrijf. Neem vandaag nog contact op en laat je Employer Branding opvallen!

Employer Branding op maat: Jouw succesverhaal in beelden

Geef je werkgeverscultuur een boost met krachtige foto’s en video’s. Laat je bedrijf echt tot leven komen en deel je ware identiteit. Met onze professionele fotografie en videografie leggen we de hartslag van jouw organisatie vast in beelden die niet alleen boeien maar ook scoren. Vergeet die saaie stockfoto’s, wij gaan voor echte foto’s en video’s die het unieke verhaal van jouw bedrijf vertellen.

Employer branding foto's

Onze werkwijze

Wij maken foto’s en video’s die voor je werken. Natuurlijk zijn ze mooi en passen ze bij de uitstraling en kernwaarden van je bedrijf, maar daar blijft het niet bij. Ze dragen ook bij aan je doelstellingen. Hoe? Door neuromarketingtechnieken. In allerlei onderdelen, van kleding tot kijkrichting. Maar het begint bij een goede voorbereiding: onze strategische sessie. 

01

Beeldstrategie & draaiboek

Na onze kennismaking volgt een strategische sessie. Daarin bespreken we zaken als stijl, kernwaarden en uitstraling, maar ook de vacatures, strategie en doelstellingen. Met deze informatie op zak selecteren we neuromarketingtechnieken en maken we een shotlist.

02

Foto- en/of videoshoot

Dan is het zover: de shoot. Maar geen zorgen, wij bereiden alles tot in de puntjes voor. Jij hoeft niets te doen. Sta je niet graag voor een camera? Geen probleem. We creëren een ontspannen sfeer waardoor iedereen fotogeniek en als zichzelf op beeld komt.

03

Nabewerking & levering

Tijd voor de nabewerking en/of montage. Blij met de geselecteerde foto’s en video’s? Dan zetten wij de laatste puntjes op de i en krijg je alle bestanden aangeleverd in een handige online omgeving. Deze blijft beschikbaar en gebruiken we ook bij een volgende shoot.

Praktisch en productief • Branding in beeld

Fotografie & video met passie

Wij nemen het voortouw in bedrijfsfotografie en video. Met praktische tips en een duidelijk draaiboek tillen we de zorgen van jouw schouders. Met onze ervaring en tevreden klanten staan we garant voor geslaagde foto’s en video’s. Zelfs de medewerkers die minder enthousiast zijn toveren een oprechte glimlach op het gezicht dankzij onze manier van werken.

Jouw bedrijfscultuur in scorende beelden

Dump die onopvallende, generieke stockfoto’s en ga voor impact met onze Employer Branding expertise. Met onze bedrijfsfotografie en videografie geef je jouw social media, blogs en werken bij website de authentieke uitstraling die ze verdienen. Of je nu op zoek bent naar foto’s of video’s voor jouw werken bij site, informele portretten of een bedrijfsreportage die jullie cultuur optimaal weergeeft, onze beelden stralen de professionaliteit en persoonlijkheid van jouw bedrijf uit.

Je werkgeversmerk versterken met bedrijfsfotografie

Wil je opvallen te midden van de massa? Geef je werkgeversmerk een identiteit met doelgerichte branding die perfect bij jouw organisatie past.

  • Een overvloed aan professionele Employer Branding foto’s voor je werken bij site en social media
  • Authentieke portretten
  • Sfeervolle beelden die jouw bedrijfscultuur in beeld brengen.
  • Persoonlijkheid

Employer branding naar het volgende niveau

Geef je werkgeversmerk een boost met onze Employer Branding expertise. Als werkgever begrijp je dat het succes van je organisatie draait om echtheid en het creëren van een sterke connectie met je huidige- en toekomstige medewerkers.

Onze fotografie en videografie bieden de ideale manier om jouw unieke verhaal te vertellen en een blijvende indruk achter te laten. Van echte portretten tot sfeervolle beelden die de kern van je bedrijfscultuur vastleggen, onze fotografie en videografie brengen de ziel van je organisatie tot leven.

We werken nauw samen met je om je visie te begrijpen en deze om te zetten in foto’s en video’s die je potentiële werknemers aanspreken. Geen standaardopnames, maar op maat gemaakte creaties die je werkgeversmerk echt onderscheiden in een competitieve markt.

Start vandaag nog

Trek de juiste kandidaten aan met doordachte video- en fotografie.

Maak je beeldbank nog completer

Mis deze kans niet

Deze combideal is geldig i.c.m. zowel de Personal Branding Dag als de Storytelling Doe Dag. Beide kun je combineren met de Personal Branding Film. Bij gelijktijdige afname betaal je slechts 750,- in plaats van 1000,- voor een Branding Film over jou en jouw bedrijf. 

De Personal Branding Film maken we op een locatie naar jouw wens. We komen een halve dag filmen en leggen jouw verhaal vast. Dit in combinatie met de foto’s (en stories als je meedoet aan de Storytelling Doe Dag) heb jij een complete databank waarmee jij de rest van het jaar kunt gaan knallen!