fotografie & video

Employer Branding

Kandidaten binden met doordachte video- en fotografie.

Potentiële kandidaten kijken verder dan het salaris. Het complete plaatje moet kloppen. En dus jouw communicatie, jouw employer branding. Beeld speelt een hoofdrol bij het overbrengen van dat ‘juiste gevoel’. En wij weten precies hoe je dat doet – daarbij geholpen door onze ervaring in recruitment en marketing.

Employer branding II

Jouw bedrijfs-cultuur in beeld

Employer branding III
Employer branding IV
Employer branding I

Helpen en overtuigen

Eenmaal de interesse gewekt van je potentiële kandidaat? Dan gaat deze op zoek naar antwoorden op vragen als: Wat is de bedrijfscultuur? Hoe ziet de werkomgeving eruit? En wat voor mensen werken er? Met goede, doordachte fotografie en video help je de kandidaat niet alleen een handje, je overtuigt ook meteen.

Werkwijze

Wij maken foto’s en video’s die voor je werken. Natuurlijk zijn ze mooi en passen ze bij de uitstraling en kernwaarden van je bedrijf, maar daar blijft het niet bij. Ze dragen ook bij aan je doelstellingen. Hoe? Door neuromarketingtechnieken. In allerlei onderdelen, van kleding tot kijkrichting. Maar het begint bij een goede voorbereiding: onze strategische sessie.  

01

Strategische sessie (intake)

Na onze kennismaking volgt een strategische sessie. Daarin bespreken we zaken als stijl, kernwaarden en uitstraling, maar ook de vacatures, strategie en doelstellingen. Met deze informatie op zak selecteren we neuromarketingtechnieken en maken we een shotlist.

02

Foto- en/of videoshoot

Dan is het zover: de shoot. Maar geen zorgen, wij bereiden alles tot in de puntjes voor. Jij hoeft niets te doen. Sta je niet graag voor een camera? Geen probleem. We creëren een ontspannen sfeer waardoor iedereen fotogeniek en als zichzelf op beeld komt.

03

Nabewerking en aanlevering

Tijd voor de nabewerking en/of montage. Blij met de geselecteerde foto’s en video’s? Dan zetten wij de laatste puntjes op de i en krijg je alle bestanden aangeleverd in een handige online omgeving. Deze blijft beschikbaar en gebruiken we ook bij een volgende shoot.

Start vandaag nog

Trek de juiste kandidaten aan met doordachte video- en fotografie.

Portfolio

Adres:
Crystalic Business Center
François HaverSchmidtwei 2 – Unit 2.44
8914 BC Leeuwarden

E-mail:
info@brandinginbeeld.nl

Maak je beeldbank nog completer

Mis deze kans niet

Deze combideal is geldig i.c.m. zowel de Personal Branding Dag als de Storytelling Doe Dag. Beide kun je combineren met de Personal Branding Film. Bij gelijktijdige afname betaal je slechts €750,- in plaats van €1000,- voor een Branding Film over jou en jouw bedrijf. 

De Personal Branding Film maken we op een locatie naar jouw wens. We komen een halve dag filmen en leggen jouw verhaal vast. Dit in combinatie met de foto’s (en stories als je meedoet aan de Storytelling Doe Dag) heb jij een complete databank waarmee jij de rest van het jaar kunt gaan knallen!