fotografie & video

Personal Branding

Klaar om jouw personal branding naar een hoger niveau te tillen? Een professionele set foto’s voor al jouw uitingen of vertel je verhaal in jouw eigen video.

Jouw identiteit in beeld

Ben je ondernemer of zzp’er? Heb je een publieke functie? Of wil je gewoon goed voor de dag komen als professional? Dan is een set foto’s van jezelf onmisbaar. Goede, professionele foto’s die laten zien wie jij bent, wat je wilt uitstralen en bijdragen aan wat je wil bereiken. Laat dat maar aan ons over.

Personal branding • Chiel Hoekstra • Branding in beeld

De kracht van fotografie

Je weet wat ze zeggen: “Een foto zegt meer dan duizend woorden.” Nou, in de wereld van personal branding is dit helemaal waar. Wij zijn meesters in het vastleggen van jouw unieke persoonlijkheid, passies en doelen. Met een glimlach, een blik in de lens, of zelfs een lachbui, leggen we het echte jij vast op beeld, zodat je jezelf kunt laten zien aan de wereld.

  • Passie en toewijding: Wij houden van wat we doen, en dat zie je terug in elk beeld dat we vastleggen en elke video die we creëren.
  • Persoonlijke Aandacht: Jouw personal branding is ons hoofddoel. We werken samen met jou om je visie werkelijkheid te maken.
  • Resultaten: Onze klanten zijn onze beste referenties. We hebben geholpen bij het transformeren van personal brands in de afgelopen jaren.
Personal branding, Branding in beeld
Personal branding • FE IMG_7674 • Branding in beeld

Jouw eigen beeldbank

Een mooie profielfoto? Sfeer- en actiefoto’s voor je website? Of een goede bedrijfsvideo? Met je eigen beeldbank heb je voortaan altijd de juiste content bij de hand. Passend bij de boodschap die je vertelt en geschikt voor het kanaal dat je inzet; van socials, website en advertenties, tot je visitekaartje en brochure.

TIP! De Personal Branding dag

De Personal Branding dag. Een alles-in-1-shoot. Een geheel verzorgde dag. Voordelig, op een mooie locatie en mét figuranten.

Jouw personal branding naar de volgende level

Ben jij klaar om jouw personal branding naar ongekende hoogten te tillen? Wij zijn hier om je te helpen opvallen in de drukke wereld van vandaag. Met de toenemende nadruk op personal branding, is er nooit een beter moment geweest om de kracht van professionele fotografie en videografie te omarmen.

In een wereld waarin de aandachtsspanne van je doelgroep steeds korter lijkt te worden, is visuele content koning. Of je nu een ambitieuze ondernemer bent, een creatieve influencer, een gepassioneerde artiest of een gedreven professional, onze fotografie en videografie diensten kunnen jouw verhaal tot leven brengen op een manier die woorden alleen niet kunnen.

Jacqueline Sandhovel • Personal branding - branding in beeld
Jacqueline Sandhovel • portretfotografie - branding in beeld
Beeld in communicatie branding in beeld
Personal branding • FE IMG_2824 • Branding in beeld
Personal branding • FE IMG_2764 • Branding in beeld
Personal branding • FE IMG_2938 • Branding in beeld

Onze werkwijze

Jij vraagt, wij draaien? Ja, maar we denken wel met je mee. Dat begint tijdens de intake, waarin we samen helder krijgen wat je wil overbrengen en uitstralen. En wat voor setting en locatie daarbij passen. Ook tijdens de shoot zetten we onze marketingbril op en geven we tips om je beelden het gewenste effect te geven.

01

Beeldstrategie & draaiboek

Weet je nog niet precies wat je wilt overbrengen in je foto’s of video? Geen probleem. Tijdens een strategische sessie komen we erachter, gegarandeerd. Ook wanneer je dit al wel weet, denken we graag mee met onze marketingbril.

02

Foto- en/of videoshoot

Of je nu gaat voor een individuele shoot of de Alles-in-1-shoot; bij beide zorgen we dat alles geregeld is. Locatie, materiaal én een relaxte sfeer. Zo kom je – ook al heb je cameravrees – ontspannen en fotogeniek in beeld. Beloofd.

03

Nabewerking & levering

Tijd voor de nabewerking en/of montage. Blij met de geselecteerde foto’s en video’s? Dan zetten wij de laatste puntjes op de i en krijg je alles aangeleverd in een handige online omgeving. Deze blijft beschikbaar en gebruiken we ook bij een volgende shoot.

Personal branding - branding in beeld, jouw verhaal

Laat video's voor je werken

Wil je echt een connectie maken met je doelgroep? Dan is video de sleutel. Wij zullen je verhaal tot leven brengen, met boeiende video’s die niet alleen jouw boodschap overbrengen, maar ook je kijkers aanspreken op een dieper niveau. Van korte, krachtige social media clips tot uitgebreide videoverhalen, wij hebben het allemaal onder controle.

Jouw eigen film

Kort maar krachtig jouw verhaal vertellen? Dan is een Personal Branding film voor jou het juiste marketinginstrument. In een video van maximaal 1,5 minuut laten we zien wie jij bent en ga je daarmee klanten aantrekken die bij jou passen. 
 
Op basis van jouw (marketing)doelstellingen gaan we opnemen wie jij bent, wat je doet en waar jij voor staat. In slechts een halve dag tijd gaan we beelden schieten die bij jou passen. Van paardrijden, een wandeling in de natuur of wat maar bij jou past, wij leggen het voor je vast. Doordat jij jouw authentieke verhaal vertelt ga je hiermee klanten aan jou binden die zich met jou kunnen identificeren. Klanten die bij jou en jouw bedrijf passen zijn klanten voor het leven. 
 
Kortom, een Personal Branding film is een zeer krachtig marketingmiddel en jij kunt ‘m nu laten maken!

Ben jij klaar om te schitteren?

  • Unieke Visual Storytelling: Wij vangen de essentie van jouw personal brand, en vertalen dit naar beelden en video’s die spreken tot het hart van je doelgroep.
  • Professionele Begeleiding: Ons toegewijde team staat aan jouw zijde, begeleidt je door het proces en zorgt ervoor dat jouw visie tot leven komt.
  • Verhoogde Online Zichtbaarheid: Door samen te werken met ons, vergroot je je online aanwezigheid en bereik je een breder publiek.

Het resultaat van goede personal branding

Een personal brand die opvalt, die herkenbaar is, en die een diepe impact heeft op je doelgroep. Of je nu een ondernemer, influencer, artiest, of professional bent, wij hebben de tools om je te helpen stralen.

Ben je klaar om te schitteren? Laten we samen aan de slag gaan. Neem vandaag nog contact met ons op voor een gesprek en brainstorm om te bespreken hoe we je personal branding naar een hoger niveau kunnen tillen.

We kunnen niet wachten om jouw verhaal vast te leggen en te delen met de wereld. Laat ons je helpen schitteren en je personal brand naar nieuwe hoogten tillen!

Start vandaag nog

Werk optimaal aan jouw personal branding met doordachte video- en fotografie.

Maak je beeldbank nog completer

Mis deze kans niet

Deze combideal is geldig i.c.m. zowel de Personal Branding Dag als de Storytelling Doe Dag. Beide kun je combineren met de Personal Branding Film. Bij gelijktijdige afname betaal je slechts 750,- in plaats van 1000,- voor een Branding Film over jou en jouw bedrijf. 

De Personal Branding Film maken we op een locatie naar jouw wens. We komen een halve dag filmen en leggen jouw verhaal vast. Dit in combinatie met de foto’s (en stories als je meedoet aan de Storytelling Doe Dag) heb jij een complete databank waarmee jij de rest van het jaar kunt gaan knallen!