fotografie & video

Personal Branding

Een professionele set foto’s voor al jouw uitingen of vertel je verhaal in jouw eigen video.

Ben je ondernemer of zzp’er? Heb je een publieke functie? Of wil je gewoon goed voor de dag komen als professional? Dan is een set foto’s van jezelf onmisbaar. Goede, professionele foto’s die laten zien wie jij bent, wat je wilt uitstralen en bijdragen aan wat je wil bereiken. Laat dat maar aan ons over. 

Jouw identiteit in beeld

Personal branding I, branding in beeld
Personal branding II, branding in beeld
Personal branding V branding in beeld • FE IMG_0347- PS • Branding in beeld

Jouw eigen beeldbank

Een mooie profielfoto? Sfeer- en actiefoto’s voor je website? Of een goede bedrijfsvideo? Met je eigen beeldbank heb je voortaan altijd de juiste content bij de hand. Passend bij de boodschap die je vertelt en geschikt voor het kanaal dat je inzet; van socials, website en advertenties, tot je visitekaartje en brochure. 

TIP!

De personal branding dag. Een alles-in-1-shoot. Een geheel verzorgde dag. Voordelig, op een mooie locatie en mét figuranten.

Werkwijze

Jij vraagt, wij draaien? Ja, maar we denken wel met je mee. Dat begint tijdens de intake, waarin we samen helder krijgen wat je wil overbrengen en uitstralen. En wat voor setting en locatie daarbij passen. Ook tijdens de shoot zetten we onze marketingbril op en geven we tips om je beelden het gewenste effect te geven.

01

Strategische sessie (intake)

Weet je nog niet precies wat je wilt overbrengen in je foto’s of video? Geen probleem. Tijdens een strategische sessie komen we erachter, gegarandeerd. Ook wanneer je dit al wel weet, denken we graag mee met onze marketingbril. 

02

Foto- en/of videoshoot

Of je nu gaat voor een individuele shoot of de Alles-in-1-shoot; bij beide zorgen we dat alles geregeld is. Locatie, materiaal én een relaxte sfeer. Zo kom je – ook al heb je cameravrees – ontspannen en fotogeniek in beeld. Beloofd. 

03

Nabewerking en aanlevering

Tijd voor de nabewerking en/of montage. Blij met de geselecteerde foto’s en video’s? Dan zetten wij de laatste puntjes op de i en krijg je alles aangeleverd in een handige online omgeving. Deze blijft beschikbaar en gebruiken we ook bij een volgende shoot. 

Creëer jouw eigen beeldbank

Perfecte content altijd bij de hand! Professionele profielfoto's, sfeerbeelden en meer. Meer informatie? Laat je gegevens achter.

Jouw eigen film

Kort maar krachtig jouw verhaal vertellen? Dan is een Personal Branding film voor jou het juiste marketinginstrument. In een video van maximaal 1,5 minuut laten we zien wie jij bent en ga je daarmee klanten aantrekken die bij jou passen. 
 
Op basis van jouw (marketing)doelstellingen gaan we opnemen wie jij bent, wat je doet en waar jij voor staat. In slechts een halve dag tijd gaan we beelden schieten die bij jou passen. Van paardrijden, een wandeling in de natuur of wat maar bij jou past, wij leggen het voor je vast. Doordat jij jouw authentieke verhaal vertelt ga je hiermee klanten aan jou binden die zich met jou kunnen identificeren. Klanten die bij jou en jouw bedrijf passen zijn klanten voor het leven. 
 
Kortom, een Personal Branding film is een zeer krachtig marketingmiddel en jij kunt ‘m nu laten maken!

Charlotte Hoekstra

Charlotte is ondernemer en paardenmeisje in hart en nieren. Haar doel met haar film, laten zien we ze is en waar ze voor staat, om zo klanten te trekken die ze aanspreekt met haar passie en gedrevenheid.

Jacqueline Sandhövel

Jacqueline houdt niet van vakjargon. Dit past niet bij haar en bij haar klanten. Met haar fleurige, kleurige en vriendelijke verschijning wil ze graag klanten binden die bij haar passen. Ze vertelt hierover in haar eigen video.

Ja! Ik wil ook een eigen video

Vertel jouw verhaal en laat je klanten zien wie jij bent. Vraag naar de mogelijkheden.

Portfolio

Adres:
Crystalic Business Center
François HaverSchmidtwei 2 – Unit 2.44
8914 BC Leeuwarden

E-mail:
info@brandinginbeeld.nl

Maak je beeldbank nog completer

Mis deze kans niet

Deze combideal is geldig i.c.m. zowel de Personal Branding Dag als de Storytelling Doe Dag. Beide kun je combineren met de Personal Branding Film. Bij gelijktijdige afname betaal je slechts €750,- in plaats van €1000,- voor een Branding Film over jou en jouw bedrijf. 

De Personal Branding Film maken we op een locatie naar jouw wens. We komen een halve dag filmen en leggen jouw verhaal vast. Dit in combinatie met de foto’s (en stories als je meedoet aan de Storytelling Doe Dag) heb jij een complete databank waarmee jij de rest van het jaar kunt gaan knallen!