fotografie & video

Onze specialisaties

Vanuit een passie voor foto en video en onze achtergrond in marketing en recruitment werken wij aan onze missie: beelden maken die werken. Wij helpen jou aan scorende visuele content.

Onze specialisaties

Wij combineren de kracht van foto’s en video met onze kennis van (neuro)marketing en jouw unieke kernwaarden, strategie en doelstellingen. Samen creëren we scorende visuele content die een blijvende indruk achterlaat bij jouw doelgroep. Wij helpen jou met de scorende beelden voor jouw onze kanalen als je corporate website, werken-bij site en social media maar ook voor drukwerk zoals je visitekaartje, brochure of een advertentie.

Bekijk onze specialisaties. Wil je weten hoe we kennis toepassen binnen jouw vraagstuk? Of gewoon eens sparren? Neem dan contact op

Personal branding

Een beeldbank met goede, professionele foto’s van jezelf. Precies zoals jij bent en wat je wilt uitstralen. In portret, sfeer en actie. En geschikt voor al je kanalen: van je website en socials, tot drukwerk zoals je visitekaartje, brochure of een advertentie. Na deze sessie kun je maanden vooruit.
Business branding cover • Branding in beeld

Business branding

Dagelijks vragen de socials, website en persberichten van jouw bedrijf om goede beelden met de juiste boodschap. Wij maken die. Bij ons neem je bedrijfsfotografie en -video af op projectbasis, of handiger nog: met een abonnement. Een perfecte stok achter de deur voor je contentplanning.
Branding in beeld x Carerix

Employer branding

Medewerkers vinden is een verleidingsdans. Pure marketing waarin het draait om het juiste gevoel. Beeld is daarin key. Van je advertenties tot op je werkenbij-site. Met neuromarketingtechnieken maken wij beelden die voor je werken, ook op een krappe arbeidsmarkt.
Personal branding dag - Branding in beeld

De personal branding dag

In één dag maken we alle portret-, sfeer- en actiefoto’s die jij als professional nodig hebt. Dat doen we op een mooie, veelzijdige locatie. En met figuranten: jij en de andere deelnemers zijn elkaars figuranten. Win-win dus. Een leuke, productieve dag die ook nog waardevol voor je netwerk is.

Eventfotografie en -video

Een evenement is de climax van maandenlange voorbereiding. Er komt van alles samen; gasten, sfeer, emotie en informatie – maar voor je het weet is het weer voorbij. Gelukkig is er eventfotografie en -video met een marketingbril, hiermee verleng je de aandacht en vergroot je de impact van je evenement.
Cover Drone foto's en video's - Branding in beeld

Drone foto’s en video’s

Beelden vanuit de lucht blijven bijzonder. Om de simpele reden dat wij, mensen, dit perspectief niet gewend zijn. En dus trekken dronebeelden keer op keer de aandacht, geven ze een meeslepend gevoel en bieden ze unieke perspectieven op het gebouw, de ruimte en de omgeving.

De Storytelling doe-dag

Storytelling is helemaal hot. Daarom gaan wij jou hiermee op weg helpen. Regelmatig organiseren wij namelijk de Storytelling Doe Dag. Een dag waarop je je eigen story’s gaat (leren) schrijven onder begeleiding van copywriter Meta van Tekst met pit. Onze fotograaf Chiel gaat bijpassende foto’s maken. Omdat je dit samen in een groep met andere ondernemers gaat doen kun je netwerken, samen ideeën uitwisselen én bij elkaar figuren op foto’s. Kortom een bomvolle, leerzame, maar bovenal zeer leuke dag. Meer informatie vind je op deze pagina. Hier kun je je ook inschrijven.

Nieuwsgierig naar onze visie?

We vertellen je er graag meer over

Maak je beeldbank nog completer

Mis deze kans niet

Deze combideal is geldig i.c.m. zowel de Personal Branding Dag als de Storytelling Doe Dag. Beide kun je combineren met de Personal Branding Film. Bij gelijktijdige afname betaal je slechts 750,- in plaats van 1000,- voor een Branding Film over jou en jouw bedrijf. 

De Personal Branding Film maken we op een locatie naar jouw wens. We komen een halve dag filmen en leggen jouw verhaal vast. Dit in combinatie met de foto’s (en stories als je meedoet aan de Storytelling Doe Dag) heb jij een complete databank waarmee jij de rest van het jaar kunt gaan knallen!