Case foto & video

Watersport Roodhof

Van fundering naar onbezorgd genieten op het water.

GELEVERD:

Watersport Roodhof: de bouw in vogelvlucht

De klant

Watersport Roodhof is een frisse nieuwkomer in de watersportwereld. Het bedrijf opende in januari 2024 hun deuren. In de gigantische scheepsloods is ruimte voor de opslag en onderhoud van jouw boot. Zowel tijdens het vaarseizoen als in de winter kun je hier terecht voor stalling. Het bedrijf is gevestigd in Grou, gelegen aan het Pikmeer. Deze plek ligt centraal in een prachtig vaargebied.

De opdracht

In de zomer van 2023 is begonnen met de bouw van de loods. Watersport Roodhof wilde graag de bouw van dit unieke project vastleggen. Ze waren hiervoor op zoek naar een partner met een drone, omdat je hiermee natuurlijk prachtig de ontwikkelingen van de bouw in beeld kunt brengen. Met de beelden wilde Watersport Roodhof potentiële klanten en andere geïnteresseerden op de hoogte houden van de ontwikkelingen. De vraag was om foto’s te schieten voor gebruik op socials en de website.

De opdracht werd uiteindelijk: Watersport Roodhof: de bouw van het nieuwe bedrijfspand vastgelegd in foto’s en video’s.

Fotografie Watersport Roodhof

Martijn Roodhof, watersport roodhof

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. 

Martijn Roodhof

Eigenaar / Ondernemer

Onze marketingbril

De aanpak

Wij zijn gedurende het hele bouwproces aan de slag gegaan met het maken van beelden. Vanaf de fundering tot het moment van opening hebben wij dit project gevolgd. Ons advies is al snel geweest om de bouw niet alleen te volgen met (drone) foto’s, maar om ook videobeelden te gaan schieten. We hebben drone beelden gecombineerd met beelden vanaf de grond en namen de kijkers mee in het proces van de bouw door korte maandelijkse updates. Dit laatste deden we in de vorm van foto’s, video’s en stories voor Instagram.

Van fundering naar onbezorgd genieten op het water

Het resultaat

Het hele project heeft uiteindelijk geresulteerd in een schatkist vol foto’s en video’s die door Watersport Roodhof op diverse manieren zijn ingezet. De beelden geven een unieke blik achter de schermen, waardoor (potentiële) klanten zich al tijdens de bouw een beeld konden vormen van de gloednieuwe loods.

Wekelijks werden er foto’s gedeeld en iedere maand kwam er een nieuwe korte video met een bouw-update online via de kanalen van Watersport Roodhof. De beelden zijn een boost geweest voor de website en social media kanalen van het bedrijf. 

Al vanaf het begin van het proces is de insteek geweest om naast de update foto’s en video’s ook een slot video te monteren. Deze slot video neemt je als kijker mee in het totale proces van de bouw. Van deze video hebben we zowel een lang (1:14 minuut) als een korte (0:30 minuut) gemonteerd.

Wil je meer beelden zien of meer weten over Watersport Roodhof?
Kijk dan eens op www.watersportroodhof.nl

Ga je binnenkort bouwen?

Laat ons je helpen met een prachtig document

Maak je beeldbank nog completer

Mis deze kans niet

Deze combideal is geldig i.c.m. zowel de Personal Branding Dag als de Storytelling Doe Dag. Beide kun je combineren met de Personal Branding Film. Bij gelijktijdige afname betaal je slechts 750,- in plaats van 1000,- voor een Branding Film over jou en jouw bedrijf. 

De Personal Branding Film maken we op een locatie naar jouw wens. We komen een halve dag filmen en leggen jouw verhaal vast. Dit in combinatie met de foto’s (en stories als je meedoet aan de Storytelling Doe Dag) heb jij een complete databank waarmee jij de rest van het jaar kunt gaan knallen!