Personal branding

Een professionele set foto’s voor al jouw uitingen.

Ben je ondernemer of zzp’er? Heb je een publieke functie? Of wil je gewoon goed voor de dag komen als professional? Dan is een set foto’s van jezelf onmisbaar. Goede, professionele foto’s die laten zien wie jij bent, wat je wilt uitstralen en bijdragen aan wat je wil bereiken. Laat dat maar aan ons over. 

Jouw identiteit in beeld

Personal branding I, branding in beeld
Personal branding II, branding in beeld
Personal branding V branding in beeld • FE IMG_0347- PS • Branding in beeld

Jouw eigen beeldbank

Een mooie profielfoto? Sfeer- en actiefoto’s voor je website? Of een goede bedrijfsvideo? Met je eigen beeldbank heb je voortaan altijd de juiste content bij de hand. Passend bij de boodschap die je vertelt en geschikt voor het kanaal dat je inzet; van socials, website en advertenties, tot je visitekaartje en brochure. 

TIP!

De personal branding dag. Een alles-in-1-shoot. Een geheel verzorgde dag. Voordelig, op een mooie locatie en mét figuranten.

Werkwijze

Jij vraagt, wij draaien? Ja, maar we denken wel met je mee. Dat begint tijdens de intake, waarin we samen helder krijgen wat je wil overbrengen en uitstralen. En wat voor setting en locatie daarbij passen. Ook tijdens de shoot zetten we onze marketingbril op en geven we tips om je beelden het gewenste effect te geven.

01

Strategische sessie (intake)

Weet je nog niet precies wat je wilt overbrengen in je foto’s of video? Geen probleem. Tijdens een strategische sessie komen we erachter, gegarandeerd. Ook wanneer je dit al wel weet, denken we graag mee met onze marketingbril. 

02

Foto- en/of videoshoot

Of je nu gaat voor een individuele shoot of de Alles-in-1-shoot; bij beide zorgen we dat alles geregeld is. Locatie, materiaal én een relaxte sfeer. Zo kom je – ook al heb je cameravrees – ontspannen en fotogeniek in beeld. Beloofd. 

03

Nabewerking en aanlevering

Tijd voor de nabewerking en/of montage. Blij met de geselecteerde foto’s en video’s? Dan zetten wij de laatste puntjes op de i en krijg je alles aangeleverd in een handige online omgeving. Deze blijft beschikbaar en gebruiken we ook bij een volgende shoot. 

Laat je inspireren

Wij denken graag met je mee. Neem contact met ons op