De personal branding dag

Voordelige shoot op een mooie locatie mét figuranten.

Of een fotoshoot op een mooie locatie met figuranten duur is? Niet met onze personal branding dag. In één dag maken we alle portret-, sfeer- en actiefoto’s die jij als professional nodig hebt. Dat doen we op een mooie, veelzijdige locatie. En met figuranten: jij en de andere deelnemers zijn elkaars figuranten. Win-win dus. Een leuke, productieve dag die ook nog waardevol voor je netwerk is. 

Onze volgende dagen staan gepland op 6 juni 2023 (vol), 19 september 2023 en 7 november 2023 in Leeuwarden. Schrijf je snel in!

Personal branding dag • FE 0O5A4096 • Branding in beeld
Personal branding dag • FE 396A3595- PS • Branding in beeld

In één shoot je website en socials gevuld

Nooit meer verlegen om goede portretten, sfeerfoto’s en actiefoto’s.

€ 395,-

 (excl. btw) – 22 bewerkte foto’s

Alles geregeld voor jouw personal branding

Altijd figuranten

De shoot is met maximaal zeven andere zzp’ers/professionals. Jullie zijn elkaars figurant

Alles geregeld

Alles is geregeld: locatie, licht en zelfs de lunch.

Goede locatie

Altijd een mooie locatie waar we kunnen werken vanuit diverse settings.

Goed voor je netwerk

Een leuke, productieve dag die ook nog waardevol voor je netwerk is.

Voordelig

Een voordelige topshoot, want de kosten deel je met de andere deelnemers.

Werkwijze

Vooraf krijg je een mail met tips en dingen om rekening mee te houden. En een persoonlijke vragenlijst: daarmee krijgen we inzicht in jouw kernwaarden, werkwijze, doelstellingen en wat je wilt uitstralen. Na de shoot zetten wij de visuele puntjes op de i en leveren we jouw foto’s aan in een eigen online omgeving.

Reserveer nu jouw plek

Veel gestelde vragen

Jouw kernwaarden, wensen en doelen geef je voorafgaand aan op een vragenlijst. Een strategische sessie vindt wel plaats bij een individuele sessie. 

Weet dat je meestal niet herkenbaar in beeld bent als figurant. Wil je ook dat liever niet, maak dan gebruik van een individuele sessie Personal branding.

Zeker niet. Dat geldt namelijk voor de meeste mensen. Maar we creëren een relaxte sfeer waardoor iedereen – ja jij ook – ontspannen en als zichzelf op de foto komt.

Anneke Hemmen
Anneke Hemmen
Zelfloopbaanmanagement
Lees verder
Ik heb met Chiel en Charlotte een branding fotoshoot gedaan! Ik kan het iedere ondernemer aanraden. Een leuk concept en vooral prachtige heldere foto's voor een fantastische prijs.

Portfolio

Reserveer nu jouw plek

Reserveer jouw plek

Onze volgende Personal branding dagen staan gepland voor 6 juni 2023 (VOL), 19 september 2023 en 7 november 2023. Reserveer nu snel op de datum van jouw voorkeur. (we hebben beperkte plaatsen). We doen dit op onze locatie in het Crystalic Business Center te Leeuwarden. Heb je eerder content nodig? Neem dan even contact met ons op.