Business branding

Bedrijfsfotografie en -video met technieken uit de neuromarketing.

Je kent het wel: op je contentplanning staan allerlei mooie onderwerpen voor social posts, blogartikelen en persberichten, maar de vraag is steeds: waar haal ik een goede foto vandaan? Hoe kom ik op korte termijn aan die uitlegvideo? En waar vind ik een foto- of videograaf die me direct begrijpt? 

Bedrijfsfotografie V

Jouw bedrijf in beeld

Bedrijfsfotografie X
Business branding III
Business branding II
Business branding I, branding in beeld

Wij spreken jouw taal

Wij spreken de taal van de ondernemer, de communicatiemedewerker en marketeer. Omdat we het zelf zijn, of zijn geweest. Daardoor hebben we aan een half woord genoeg en kunnen we onze kennis van (neuro)marketing inzetten voor jouw bedrijfsfoto’s en video’s – zodat deze ook écht gaan bijdragen aan jouw doelstellingen.

Werkwijze

Deze week nog goede foto’s of video’s? Geen probleem, wij zijn flexibel. Maar slimmer is een contentabonnement. Dat is voordeliger op termijn, een garantie voor onze beschikbaarheid én voor het halen van jouw contentplanning. Een perfecte stok achter de deur dus. Onze samenwerking begint met een inhoudelijke briefing.

01

Briefing

Na onze kennismaking nemen we alles door: van stijl, uitstraling en kanalen, tot achterliggende zaken als kernwaarden, doelstellingen en strategie. Wij denken actief mee, geven (neuro)marketingtechnisch advies (in bijvoorbeeld setting, kijkrichting en positie op de website) en vatten alles samen in een shotlist. 

02

Foto- en/of videoshoot

De dag van de shoot kent geen verrassingen, want wij hebben alles tot in de puntjes voorbereid. Locatie(s), materiaal en zelfs visagie als dat nodig is. We creëren een ontspannen sfeer waardoor iedereen fotogeniek en als zichzelf op beeld komt.

03

Nabewerking en aanlevering

Tijd voor de nabewerking en/of montage. Blij met de geselecteerde foto’s en video’s? Dan zetten wij de laatste puntjes op de i en krijg je alles aangeleverd in een handige online omgeving. Deze blijft beschikbaar en gebruiken we ook bij een volgende shoot. 

Laat je inspireren

Wij denken graag met je mee. Neem contact met ons op

Portfolio